📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
sadolowe doświadczenie uczy, że położył się zupełnie źle i jeszcze pożyje... bez dolnej połowy ciała
lfff napisał/a:
sadolowe doświadczenie uczy, że położył się zupełnie źle i jeszcze pożyje... bez dolnej połowy ciała
też o tym myślałem o czym myślał przecięty na pół..
Jebany wymyślił nowy sposób na klonowanie. To ukry juz maja przejebane haha
Halman napisał/a:
Że łada nie podriftuje i że butòw już nie potrzebuje
Gdzie wy tu geniusze macie ruskich/ruska ??? Język w tle to coś z południowosłowiańskich, a nie ruski sieroty jedne.
Halman napisał/a:
Kacapy nie myślą. Ruskie kurwy to bezmózgie idioci.
CARLOSDELAHESUS napisał/a:
Gdzie wy tu geniusze macie ruskich/ruska ??? Język w tle to coś z południowosłowiańskich, a nie ruski sieroty jedne.
morda tam ruski psie !
PisPo napisał/a:
morda tam ruski psie !
ruski pies to cię śmieciu spłodził do spółki z szoszońską maciorą. Jeden debil srulman/halman ruskich widzi / słyszy nawet tam gdzie ich nie ma, a całe stado debili jak jakaś ciota pispo-pizda się podnieca, bo nie odbiega intelektem od debila numer jeden.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów