Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Cudownych rodziców mam...
Flodzia • 2024-04-12, 13:29
WETHERBY, WIELKA BRYTANIA – STYCZEŃ 2017 Charlotte i Attila Szakacs spodziweali się dziecka. Z powodu translokacji chromosomów ich córka urodziła się ze słabo rozwiniętym mózgiem i wąskimi drogami oddechowymi. Lekarze próbowali uratować jej życie operacją, podczas której niestety zmarła.

Zrozpaczeni rodzice nie chcieli się z tym pogodzić i spędzali czas ze zwłokami swojej nowonarodzonej córki, jakby ta żyła. Tulili ją, zabierali na spacery do parku i pozwalali „spać” w przygotowanym dla niej łóżku. Spędzili z nią łącznie 16 dni, zanim została pochowana.

thesun.co.uk/living/2756669/heartbreaking-photos-show-how-a-mum-spent-...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nufrevi 2024-04-12, 17:49 1
Oglądanie srania do mordy mnie tak nie obrzydza jak to martwe dziecko, bleh
Zgłoś
rakaniczo 2024-04-12, 18:18 3
BellaGrubaDupa napisał/a:

Jak udało się im zabrać martwe dziecko ze szpitala ? Nikt nie zareagował ? Nikt tego nigdzie nie zgłosił? Powinny zostać wyciągnięte surowe konsekwencje. Tylko nie w stylu Kononowicza że 25 lat więzienia lub 100 złotych grzywny

Było przeczytać artykuł w linku to byś nie musiała bredni wypisywać.
Zgłoś
poliqon 2024-04-12, 19:51 2
Słodki bobasek, taki spokojny bardzo
Zgłoś
Piesinger 2024-04-12, 19:58 3
W Polsce zwłoki są państwowe. Jeśli zmarło w szpitalu, należą do szpitala i Państwo musi wydać zgodę na pochówek. Jeśli dzieci zmarło w domu na Lubelszczyźnie to tam jeszcze jako tako, zanim ksiądz się dowie i reszta współwieśniaków, więc jeszcze można pochustać i foty na fejsa wstawić
Zgłoś
pazuzu 2024-04-12, 20:07 3
Dobrze ze na zdjęciu widać że wożą te zwłoki w foteliku samochodowym bo jeszcze mogło by zginąć w wypadku samochodowym
Zgłoś
Ale musiało od nich jebać trupem
Zgłoś
420710247365 2024-04-12, 20:47 3
nowynick napisał/a:

W przełomie XIX i XX wieku to było wręcz modne żeby się fotografować ze zmarłym dzieckiem, a zanim listonosz doręczył fotografowi zamówienie i tamten dojechał do miasteczka to pewnie też ze dwa tygodnie czekali...

Nie było modne tylko medycyna była w powijakach, na wiele chorób nie było lekarstw więc dużo dzieci umierało nagle a zdjęcia były bardzo kosztowne. Rodzice często tylko w taki sposób mieli szansę zachowania jakiegoś wizerunku swojego dziecka.
Zgłoś
onucek 2024-04-12, 20:48 1
Dla mnie to jest słodkie <3
Zgłoś
Polaris5 2024-04-12, 22:19 5
Reakcja rodziców na śmierć dziecka jest ciężka. Bardzo często rodzice odrzucają od siebie fakty i zaczynają wierzyć w własną wersję rzeczywistości. Ci zapewne uznali za fakt że ich dziecko nie żyje ale chcieli obdarować go całym ciepłem i miłością jaką mają zanim złożą ją do zimnej ziemi.
Wiem jak bardzo jest to popierdolone.
Zgłoś
zn506 2024-04-12, 22:20 2
Smutne - jedne się puszczają i abortują a ci chcieli mieć gówniaka a nie mają. Chociaż w tym przypadku śmierć to było dobre wyjście.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2024-04-12, 22:58 2
Na końcu powinni zjeść....
Zgłoś
John_Yonderbrack 2024-04-12, 23:47
Fotografia post mortem.
Onegdaj mocno popularne.
Zgłoś
ritu4l 2024-04-13, 10:06
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Na końcu powinni zjeść....

Za dużo słonia.
Zgłoś
T3RMINATOR 2024-04-13, 14:50
To jest makabreska w życiu realnym.
Zgłoś
mazga50 2024-04-13, 17:23
Czyli to geny po rodzicach takie zjebane dostała. Kumulację trafiła...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem