Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
n1ck.ee 2024-11-02, 13:18 1
Mi się zdaje, że mamy do czynienia z madką atencjuszką, nikt nie jest aż tak poj...
Zgłoś
Wypierdalajjdjd 2024-11-02, 13:21 2
Musiało by minąć co najmniej 150 lat po tym jak wszystkie kościoły zburzono i zabetonowialo
Może coś by się w Polakach rozjaśniło
Zgłoś
Miszyn 2024-11-02, 13:29 6
Amatorszczyzna. Lepiej podstępem zawinąć pigułe albo kwasa zamiast cukierka. Niezapomniane halloween dla dzieciaka.
Zgłoś
TrzeciaPyraNaTaczce 2024-11-02, 13:47 1
Pedator napisał/a:

Pewnie. Chodzić po ludziach, wkurwiać i żebrać o słodycze ale po chuj jakieś gwoździe itp? Wyjść z chaty, zajebać gówniarzo po strzale w ryj i tyle.

Kurwa nie chcesz to wywieś kartkę wypierdalać i masz spokój, przyszedł pan maruda niszczyciel dobrej zabawy xD
Zgłoś
Pietrushka 2024-11-02, 13:53 3
RobDeMay napisał/a:

Ty sam jesteś kurwa katolicka prowokacja. W zachowaniach zjebanych łbów i chorych psychicznie ludzi wszędzie doszukujecie się powiązań polityczno religijnych. Jebnijcie się w leb

Chcesz Nam powiedzieć że szansa na to że to jakiś jebany zagorzały katolik nie chciał ukarać dzieci za świętowanie innych kultur jest mało prawdopodobna?
A ogólnie to chorzy psychicznie ludzie to nie są mesjasze/głosy od boga/szatan im coś każe i tego typu brednie? Mógłbym się upierać że większy odsetek ludzi pierdolniętych jest wierząca. Wysadzają się w powietrze w imię religii, odcinają ludziom głowy i faszerują dzieci igłami.
Nie widziałem chorych psychicznie atakujących ludzi jeżdzących rowerami/komunikacją miejską, ubierających się na zielono lub robiących zakupy w biedronce zamiast lidlu. Raczej tego typu odjazdy są głównie na tle religijnym.
Mylę się?
Zgłoś
Raikez 2024-11-02, 13:55 5
Całe życie mówisz dzieciom, żeby nie brały nic (cukierków) od nieznajomych, po czym 31 października wysyłasz dzieci żeby zbierały cukierki od nieznajomych, o co tu chodzi?
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-11-02, 13:55 3
Miszyn napisał/a:

Amatorszczyzna. Lepiej podstępem zawinąć pigułe albo kwasa zamiast cukierka. Niezapomniane halloween dla dzieciaka.

Piguła odpada, jedynie LSD ale w kropelkach. Gówniaki lądują w psychiatryku, przygodo witaj

[ Dodano 2024-11-02, 14:00 ]
Pietrushka napisał/a:

Nie widziałem chorych psychicznie atakujących ludzi jeżdzących rowerami/komunikacją miejską, ubierających się na zielono lub robiących zakupy w biedronce zamiast lidlu. Raczej tego typu odjazdy są głównie na tle religijnym.
Mylę się?

Po tym co napisałeś, doskonale rozumiem dlaczego tak bronisz chorych psychicznie

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
JestemZayebistyAwyNie 2024-11-02, 14:02 3
Mój kolega np. spuszczał się na tw cukierki i rozdawał tylko małym dziewczynkom hahahha ale się nasienia najadły głupie małe szm@ty.
Zgłoś
NazwaUzytkownika 2024-11-02, 14:16 3
Dostali i cukierka i psikusa
Zgłoś
Antoni79 2024-11-02, 14:20 2
Szwagra dzieciak w Irlandii Północnej dostał kapsułkę do zmywarki i łyknął, czy zaczął jeść. Zdążyli z pomocą. Nic mu się nie stało. Moda przyszła z zachodu. Halołin pełną gębą.
Zgłoś
Mors_Nigra 2024-11-02, 14:24 1
Jebać gnojki które jak bydło podążają za zachodnim trendem, jak już chcą, to mamy swoje Dziady. Natomiast typów co napakowali gwoździ, igieł i szpilek itd powinno się zamknąć w pierdlu na dożywocie za próbę morderstwa. Nie chcesz, nie dawaj gówniakom niczego, opierdol je za głupoty jak ci pasuje, albo daj im cebulę, wyjebane jajca.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Pietrushka 2024-11-02, 14:26
dżonyłojlker napisał/a:

Piguła odpada, jedynie LSD ale w kropelkach. Gówniaki lądują w psychiatryku, przygodo witaj
Po tym co napisałeś, doskonale rozumiem dlaczego tak bronisz chorych psychicznie

Gdzie wywnioskowałeś że ja bronię chorych psychicznie? 🤣
Napisałem że uważam, że większość pojebów jest pojebana na tle religijnym.

Ale chyba rozumiem dlaczego uznałeś to za przejaw obrony 🤪
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-11-02, 14:31 1
Pietrushka napisał/a:

Gdzie wywnioskowałeś że ja bronię chorych psychicznie? 🤣
Napisałem że uważam, że większość pojebów jest pojebana na tle religijnym.
Ale chyba rozumiem dlaczego uznałeś to za przejaw obrony 🤪

Dobrze, to wyjaśnij mi o co chodziło z tym: atakowaniem ludzi jeżdzących rowerami/komunikacją miejską, ubierających się na zielono lub robiących zakupy w biedronce zamiast lidlu.

No bo wiesz, nie chciałbym cię obrazić, ale to wygląda jakby napisała to właśnie osoba chora psychicznie.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Pietrushka 2024-11-02, 14:38 1
dżonyłojlker napisał/a:

Dobrze, to wyjaśnij mi o co chodziło z tym: atakowaniem ludzi jeżdzących rowerami/komunikacją miejską, ubierających się na zielono lub robiących zakupy w biedronce zamiast lidlu.
No bo wiesz, nie chciałbym cię obrazić, ale to wygląda jakby napisała to właśnie osoba chora psychicznie.

Już Ci wyjaśniam, chociaż bardzo mi przykro że muszę to robić gdyż uważam że jest to tak proste do zrozumienia że nie wiem czego tu nie rozumieć.

ukryta treść
JAK JUŻ PISAŁEM WCZEŚNIEJ, większość osób chora psychicznie słyszy jakieś głosy, często od boga, diabła, widzi duchy, jest opętana, inni mordują w imię boga, lub się zabijają w imię boga (to też jest dysfunkcja psychiczna).
Podkreśliłem że nie słychać o ludziach co krzywdzą innych bo chodzą do biedronki zamiast lidla i miałem na myśli porównanie to do krzywdzenia kogoś za to że wierzy i czci inną religię.
Tak samo nie krzywdzi nikt osób jeżdżących na rowerze zamiast motorze lub samochodem zamiast autobusem i to również było tego typu porównaniem do ataków na tle religijnym lub "tradycjonalistycznym? xD".
Porównania te wyniknęły z racji tego że odpowiadałem na komentarz w którym ktoś twierdził że ktoś się czepia że "pojebany musi być katolikiem".

Czy teraz rozumiesz?
.
Zgłoś
homorek 2024-11-02, 14:40 4
dancio1978 napisał/a:

skurwysyństwo to mało powiedziane

Zgadzam się też mnie to żebractwo wkórwia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów