Może coś by się w Polakach rozjaśniło
Pewnie. Chodzić po ludziach, wkurwiać i żebrać o słodycze ale po chuj jakieś gwoździe itp? Wyjść z chaty, zajebać gówniarzo po strzale w ryj i tyle.
Kurwa nie chcesz to wywieś kartkę wypierdalać i masz spokój, przyszedł pan maruda niszczyciel dobrej zabawy xD
Ty sam jesteś kurwa katolicka prowokacja. W zachowaniach zjebanych łbów i chorych psychicznie ludzi wszędzie doszukujecie się powiązań polityczno religijnych. Jebnijcie się w leb
Chcesz Nam powiedzieć że szansa na to że to jakiś jebany zagorzały katolik nie chciał ukarać dzieci za świętowanie innych kultur jest mało prawdopodobna?
A ogólnie to chorzy psychicznie ludzie to nie są mesjasze/głosy od boga/szatan im coś każe i tego typu brednie? Mógłbym się upierać że większy odsetek ludzi pierdolniętych jest wierząca. Wysadzają się w powietrze w imię religii, odcinają ludziom głowy i faszerują dzieci igłami.
Nie widziałem chorych psychicznie atakujących ludzi jeżdzących rowerami/komunikacją miejską, ubierających się na zielono lub robiących zakupy w biedronce zamiast lidlu. Raczej tego typu odjazdy są głównie na tle religijnym.
Mylę się?
Amatorszczyzna. Lepiej podstępem zawinąć pigułe albo kwasa zamiast cukierka. Niezapomniane halloween dla dzieciaka.
Piguła odpada, jedynie LSD ale w kropelkach. Gówniaki lądują w psychiatryku, przygodo witaj
[ Dodano 2024-11-02, 14:00 ]
Nie widziałem chorych psychicznie atakujących ludzi jeżdzących rowerami/komunikacją miejską, ubierających się na zielono lub robiących zakupy w biedronce zamiast lidlu. Raczej tego typu odjazdy są głównie na tle religijnym.
Mylę się?
Po tym co napisałeś, doskonale rozumiem dlaczego tak bronisz chorych psychicznie
Gdzie wywnioskowałeś że ja bronię chorych psychicznie? 🤣
Napisałem że uważam, że większość pojebów jest pojebana na tle religijnym.
Ale chyba rozumiem dlaczego uznałeś to za przejaw obrony 🤪
Gdzie wywnioskowałeś że ja bronię chorych psychicznie? 🤣
Napisałem że uważam, że większość pojebów jest pojebana na tle religijnym.
Ale chyba rozumiem dlaczego uznałeś to za przejaw obrony 🤪
Dobrze, to wyjaśnij mi o co chodziło z tym: atakowaniem ludzi jeżdzących rowerami/komunikacją miejską, ubierających się na zielono lub robiących zakupy w biedronce zamiast lidlu.
No bo wiesz, nie chciałbym cię obrazić, ale to wygląda jakby napisała to właśnie osoba chora psychicznie.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówDobrze, to wyjaśnij mi o co chodziło z tym: atakowaniem ludzi jeżdzących rowerami/komunikacją miejską, ubierających się na zielono lub robiących zakupy w biedronce zamiast lidlu.
No bo wiesz, nie chciałbym cię obrazić, ale to wygląda jakby napisała to właśnie osoba chora psychicznie.
Już Ci wyjaśniam, chociaż bardzo mi przykro że muszę to robić gdyż uważam że jest to tak proste do zrozumienia że nie wiem czego tu nie rozumieć.
.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów