Zapraszam do obejrzenia mojej relacji ze zlotu Cult Style Lubelszczyzna 2k15 e.2. Kto nie lubi takiej motoryzacji niech spokojnie scrolluje dalej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zapraszam do obejrzenia mojej relacji ze zlotu Cult Style Lubelszczyzna 2k15 e.2. Kto nie lubi takiej motoryzacji niech spokojnie scrolluje dalej
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak widzę tak przerobione auta to mi się śmiać chce. Konkurs na to komu bardziej wystaje rant felgi i kto ma bardziej rozjebaną geometrie zawieszenia? 120% wieśniactwa, nikt cywilizowany nie jara się takim gównem, i nie chodzi o to że te auta są stare - sam bardziej cenię dawną motoryzację niż nową i mam kilka odbudowanych aut na koncie. Ale to jest po prostu brzydkie!
Do tego oczywiście im więcej po angielsku tym lepiej, tak? Musi być światowo! A ilu mieliście gości zza granicy, że trzeba było użyć angielskiego? Jesteśmy w Polsce do chuja, i wkurwia mnie że każdy pcha wszędzie angielskie słówka... Tak samo z tablicami które dawaliście w nagrodę..
Do tego oczywiście im więcej po angielsku tym lepiej, tak? Musi być światowo! A ilu mieliście gości zza granicy, że trzeba było użyć angielskiego? Jesteśmy w Polsce do chuja, i wkurwia mnie że każdy pcha wszędzie angielskie słówka... Tak samo z tablicami które dawaliście w nagrodę..
ja pierdole jak można jeździć golfem
wzx123 napisał/a:
" Kto nie lubi takiej motoryzacji niech spokojnie scrolluje dalej "
każdy hejt, to jakiś debil który nie potrafi czytać....
Idąc dalej Twoim spierdolonym tokiem myślenia mogę sobie wrzucać obrazki z kucykami pony z tym dopiskiem? I kto tu jest debilem?
Ogólnie fajnie mieć zajawkę na różne modyfikacje auta, ale to jest dla ludzi którzy mają miejsce i hajs żeby to trzymać. Użyteczność samochodu z nisko posadzonym gwintem, niskim profilem opony i felgą która jest szersza od tej opony no kurwa nie oszukujmy się ale jest wręcz zerowa. Ciężko tym zaparkować żeby nie rozjebać rantu, telepie kurwa jak furmanką na "miastowych" drogach i dochodzi ten stres przy każdym progu zwalniającym czy koleinom z zapytaniem w głowie: "ciekawe czy przejadę czy coś rozpierdolę". Niby nic ale paręnaście kafli trzeba wyjebać żeby odpicować auto, a nie ma nic kurwa gorszego od dźwięku ocierającej się o krawężnik felgi.
tyle ładnych aut udało mi się kątem oka zauważyć, a autor potrafił pokazać tylko denne golfy i bmki na nienaturalnie wielkich kołach. gratuluję wiejskiego gustu
a dlaczego ostatnie kilka sekund filmu to czarna dziura ? cos slabo zes ucial
Jasny chuj, 3 minuty zbliżeń na felgi. I to jeszcze chujowo wyrenderowane, nienawidzę jak ktoś nie potrafi wyłączyć przeplotu. Nagrane rejestratorem samochodowym?
Lubię motoryzację ale jakoś nie pałam entuzjazmem do wieśwagenów sorry.
Niespokojnie scrolluję dalej i stwierdzam, że gdyby nie felgi z gumą grubości dętki wyglądałoby ładniej. Niski profil jest fajny. Ale nie kurwa Golfa I i to taki, że w sporcie zawodowym nikt by o tym nie pomyślał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów