📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
"nienadzek"? -Znienacka to jest poprawna forma więc raczej nienacek
przynajmniej lajtowa laska
inne pewnie od razu by fochem strzeliły
inne pewnie od razu by fochem strzeliły
Już wiadomo dlaczego przepuszcza się kobiety żeby pierwsze przeszły przez drzwi.
W myśl zasady:
Idź przodem stary, niech wiedzą, że mamy pokojowe zamiary
sadistic.pl/potato-cannon-vt48644.htm szkoda, że tym nie dostała :/
Stąd też zwyczaj puszczania kobiety w drzwaich.
Dawniej jaskiniowcy wpuszczali do jaskini najpierw kobiety, aby sprawdzić, czy żadne zwierze nie kryje się w niej. Widać zwyczaj puszczania kobiet przodem nadal sprawdza się w swoim pierwotnym zadaniu.
Dawniej jaskiniowcy wpuszczali do jaskini najpierw kobiety, aby sprawdzić, czy żadne zwierze nie kryje się w niej. Widać zwyczaj puszczania kobiet przodem nadal sprawdza się w swoim pierwotnym zadaniu.
Tak bardzo wymuszonego śmiechu jak w filmie, to nie słyszałem z 7 miesięcy.
Ja tam słyszałem wersję, że zwyczaj puszczania kobiet przodem powstał po wojnie, bo dużo min wszędzie było pozostawianych i nigdy nie wiadomo gdzie mogła taka się znaleźć, co by nie ryzykować bystrzy panowie wymyślili na to sposób wmawiając naiwnym babeczkom, że to zachowanie godne dzentelmena.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów