📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jedno słowo tyle znaczeń no i wykurwiście
Znacznie bardziej uniwerslane od gównianego "fuck"...
I niech ktoś powie, że polski jest trudny. Wszystko można powiedziec używając "kurwa" i prostych słów.
Daj to kurwa. (Pokazując palcem)
Przynieś to kurwa. (Pokazując palcem)
To ma być takie duże, że o kurwa...
Kurewsko daleko.
No po prostu kurwa pięknie...
Tego jest tyle, że można na to całe zycie stracić i nawet w połowie się nie będzie.
I niech ktoś powie, że polski jest trudny. Wszystko można powiedziec używając "kurwa" i prostych słów.
Daj to kurwa. (Pokazując palcem)
Przynieś to kurwa. (Pokazując palcem)
To ma być takie duże, że o kurwa...
Kurewsko daleko.
No po prostu kurwa pięknie...
Tego jest tyle, że można na to całe zycie stracić i nawet w połowie się nie będzie.
Wystarczy ,że opanuje się końcówki gramatyczne rodzimej kurwy i właściwie język opanowany.
Powinno wyczerpać sprawę :d
"Co jest kurwa?" To na pewno nie WTF. U nas WTF można by było wytłumaczyć prędzej idiomem "Co do Chuja". Co jest kurwa to bardziej takie WAAAAASUUUUPPP BEEEEEEAAATCH.
@up
Taki kurwa wielki znawca angielskiego, a nie wie, że "beatch" znaczy tyle co nic...
Taki kurwa wielki znawca angielskiego, a nie wie, że "beatch" znaczy tyle co nic...
@RaScad
gphfgph fghpfgphpfg hfgphfpgph (pokazując palcem)
5885tgggg dfg 5556fgfhfgh (unosząc otwarte dłonie do góry, pod lekko rozwartym kątem)
gphfgph fghpfgphpfg hfgphfpgph (pokazując palcem)
5885tgggg dfg 5556fgfhfgh (unosząc otwarte dłonie do góry, pod lekko rozwartym kątem)
Ty mnie kurwa nie wkurwiaj, bo jak się wkurwię to Ci kurwa wykurwię!
Use "KURWA" and enjoy !!
no pewnie też przy okazji odwiedzin poznali polskie kurwy. Miały żniwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów