It's all right...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Do końca miałem nadzieję że kogoś wciągną.
Chujowy dzień w pracy ?
pizda ten krokodyl (właściwie to chyba USA, więc raczej aligator?), nawet go nie pokaleczył za specjalnie...
pies jak każdy inny
W usa masz też populacje krokodyli czarnych. Po pysku i wystajacych zebach rozpoznasz bez problemu . Różnic jest więcej jak ubarwienie i układ łusek, ale takie naj łatwiejsze.
(szeroki pysk i schowane zęby aligator, węższy pysk wystające zęby krokodyl) - sadol bawi sadol uczy
PS. dobrze tak kurwie
Nie wiem skąd ten hejt na typa, ja bym mu piwo postawił, zajebiście profesjonalnie podszedł do sprawy, lol krokodyl mi zaraz wjebie rękę, wszystko w porządku, mam nad wszystkim kontrolę, weź ten kij i napierdalaj krokodyla nim po głowie
A to, że się z nim droczył, oznacza tylko tyle, że się ich nie boi i by publika miała na co patrzeć.
A to, że się z nim droczył, oznacza tylko tyle, że się ich nie boi i by publika miała na co patrzeć.
Szkoda, ze krokodyl nie zaczal sie obkrecac, wtedy byloby na co popatrzeć
I to jest pokaz!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów