Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Piwo!
Samo nazwanie "cwaniaczkiem" tego gościa...
Dla płaczliwych pizdusiów, co to do szkoły mieli pod górkę :
Samo nazywanie "cebulakiem" jest typowo debilne, nie wspominając o twoich wypocinach. Jeszcze masz czelność mówić o bólu dupy i prostactwie, tym mnie rozjebałeś, kiedy sam prujesz bluzgi i chęć zastrzelenia kogoś za jedno słowo(!) w internecie, które jest nie po twojej myśli. Lepiej sam się idź teraz odstrzel, Jaśnie Panie złoty.
Samo nazwanie "cwaniaczkiem" tego gościa który wymyślił ten patent jest typowo cebulackie i już powinieneś za to zebrać sromotny wpierdol... Ty byś nawet nie wpadł na to jak się korzysta z pisuaru bo całe życie tacy jak ty zawsze szczają do klozetu opierdalając wszystko dookoła swoją uryną a potem wszyscy w około na tym siadają i się w tym babrają... Tacy jak ty z najprostszych wynalazków cywilizacyjnych nieumiejętnie korzystają bo tak z pokolenia na pokolenie są spierdoleni stąd wiec twój ból dupy że ktoś wykazał się inicjatywą i kreatywnością. Ech kurwa jak ja bym do was postrzelał prostaki...
ale samozoranie
nie dość, ze debil to jeszcze debil. i nie ogarnia sarkazmu.
Na szczescie nie postrzelasz do nikogo bo tacy jak ty dostaja kat.Z. według wojskowej skali NAS.
Dla płaczliwych pizdusiów, co to do szkoły mieli pod górkę :
Obrazek
Cwaniak to określenie pejoratywne - gość raczej leniem nie jest skoro pracuje w polu, nikomu też krzywdy nie robi. Tak więc cwaniakiem to on raczej nie jest, jeśli już to zaradnym rolnikiem.
PS
Wszedłem na wikipedię i masz tam jak wół napisane: "osoba potrafiąca (...), a nierzadko kosztem innych". O sekcji synonimów już nie wspomnę. Tak więc jedynym pizdusiem bez szkoły to jesteś tutaj ty .
ktoś trzeci ma okres, kolejny dostał mandat, a wszyscy jakoś chcą się światu pożalić.
A szanowny kolega spowodował dzwona w drodze do pracy czy nie sprostał w nocy, że się wpierdala do kulturalnej wymiany zdań?
T0B1, rudikopf
Gdyby autor nazwał temat "spryciarz" - czy to również miałoby według Ciebie negatywne zabarwienie?
Czytanie ze zrozumieniem. Kontekst.
Jeden z Bytomia a drugi z neostrady
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów