18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:50
jivoha 2013-05-14, 3:11 1
@bravoteampolska

z góry mówię, że takie procesy są umarzane
Zgłoś
pitt 2013-05-14, 4:01
dajcie spokój zwykła pizda to że" był pijany" hu*a go usprawiedliwia :d
Zgłoś
karol88 2013-05-14, 6:25
Spójrzcie na jednego ze straży miejskiej, gdy koleś proponuje że odda wszystko co ma, ten odwraca głowe w strone policjanta tak jakby się zastanawiał nad tym 1600/3
Zgłoś
Merkavoth 2013-05-14, 8:14
"Widać w wiosce, w której mieszka, jest bardzo ważną personą..."
Hahaha xD

A może to o Warszawę chodziło..? ;>
Zgłoś
b................k 2013-05-14, 8:33
TO JA MAM TAKI UKŁADZIK
Ja tego świniaka zarżne i oddam lwom z pobliskiego zoo a BMW zatrzymam dla siebie, okej ?
Zgłoś
ktosinnyniety 2013-05-14, 8:47
HAHAHHAHAHHAHAHHAH dawno się tak nie uśmiałem, co za koleś

x^
Zgłoś
Matikens 2013-05-14, 8:56
Zabrali typa na wytrzeźwiałke ponieważ się przyznał do tego że wypił samemu pół litra wódki i że jego zachowanie spowodowane jest upojeniem alkoholowym, jeśli nie ma tego na filmie to możecie sobie sprawdzić cały odcinek na tvnplayer.pl>programy>patrol>odcinek 8 wtedy się dowiecie wszystkiego, pierw zapoznajcie sie z całością a potem wylewajcie żale jak to się źle funkcjonariusze zachowali ;_;l
Zgłoś
ojojoj 2013-05-14, 9:35
ja chce do dooooomuuuu. jakbym mojego cyca slyszal.
Zgłoś
amesv87 2013-05-14, 10:18 3
Tomasz Lis to jednak jest koles... W swoim programie porusza wazne sprawy polityczno-spoleczne a pozniej zmienia garnitur na bluze i ulice z cwaniakow czysci
Zgłoś
Bila 2013-05-14, 10:22
I chuj,koniec kariery w stolicy.
Zgłoś
eirelim 2013-05-14, 11:09
oferma dzielnica jest moja gryz piach swiniaku
Zgłoś
Tekwondo 2013-05-14, 12:10
upił się i rozrabia, nic takiego, jakby go na trzezwego załatwili tak to był by ubaw
Zgłoś
saikomiki 2013-05-14, 12:30 1
kuźwa ile ja widziałem razy takich typów, których by się przydało w podobny sposób zgasić. Mnie to tylko zastanawia, czy taki gruby burak czasem do sądu potem nie może pójść i oskarżyć policjanta o "brutalne" traktowanie.

A tekst "zimno mi!!" mnie rozjebał. Taka warstwa tłuszczu nie odizolowała go termicznie od chodnika?
Zgłoś
Cyjanek 2013-05-14, 12:56
danis008 napisał/a:

stawiał facet opór? stawiał mógł te twoje marne techniki zastosować a co pokazał? gazik pieprzowy. myślisz że jak facet wielki to już na sterydach wnioskuje że nigdy na siłowni nie byłeś i chuja wiesz na ten temat

Chuja widziałeś i chuja wiesz tępaku jeden... Gdyby go zaczał tłuc, to by go za to dojebali w tym pięknym kraju, gdzie żadza same kurwy. No na kreatynie się tak dojebał i przez to mu tak w brzuch poszło, pozdro dla ciebie kurwa.
Zgłoś
szulerrr_44 2013-05-14, 13:30
strasznie przyjemnie się ogląda...przyjechała trzoda ze wsi, zobaczyła kamerę i chciała pokazać jak się bawi szlachta...niestety po pierwszym zdaniu zdradziła go jego lokalna gwara a po drugie chyba nie wpadł na to że po przymusowej przemianie z rozjuszonego dzika w zwykłą zagrodową świnię operator nadal będzie nagrywał...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów