Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Najlepsi są właśnie tacy jak na filmie. Patyczaki, machają przeszczepami na oślep. Też miałem kiedyś taką sytuację, szedłem ze znajomą parkiem, stało może 5 chłopaczków w białych czapeczkach na potylicy i jeden z nich coś powiedział do znajomej. Wtedy uprzejmie powiedziałem mu, żeby się zastanowił co mówi. To podeszli wszyscy i coś kozaczyli. Jeden dostał raz i padł. "Koledzy" spierdalali jak dzikie zające, zostawiając ziomka. Jestem kibolem i trenuję sporty walki. Tak to wydarzyło się naprawdę.
to fajnie
Najlepsi są właśnie tacy jak na filmie. Patyczaki, machają przeszczepami na oślep. Też miałem kiedyś taką sytuację, szedłem ze znajomą parkiem, stało może 5 chłopaczków w białych czapeczkach na potylicy i jeden z nich coś powiedział do znajomej. Wtedy uprzejmie powiedziałem mu, żeby się zastanowił co mówi. To podeszli wszyscy i coś kozaczyli. Jeden dostał raz i padł. "Koledzy" spierdalali jak dzikie zające, zostawiając ziomka. Jestem kibolem i trenuję sporty walki. Tak to wydarzyło się naprawdę.
Dałem Ci piwo, bo spierdalali jak dzikie zające.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów