📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kumpel był strażakiem. Kiedys dostali wezwanie do wypadku. Dziewczyna w jego wieku (21lat) zmarła mu na rękach jak ja z samochodu wyciagnal.
muzyka chyba z avatara
Posiadam prawko od 1,5 roku i powiem wam, że ciężko to widzę. Debili na drogach coraz więcej
Cytat:
Kumpel był strażakiem. Kiedys dostali wezwanie do wypadku. Dziewczyna w jego wieku (21lat) zmarła mu na rękach jak ja z samochodu wyciagnal.
i co przeżyła?
0.20s fajnie tirem jechalem co nie?
Kurwa, jestem za tym, żeby tego typu "reklamy" były puszczane dzień w dzień przed każdym filmem (choć jedna). Może niektórym drogowym imbecylom coś by do głowy dotarło i przestali by się rozbijać furami starych, bo "jestem kozak". Wkurwiają mnie frajerzy, którzy myślą, że jak mają prawko to są mistrzami kierownicy i kurwa droga jest ich :/
Xenomorph08 napisał/a:
Idiota na akcję pojechał bez many.
Podobne filmiki były w jakiejś akcji przeciwko piraceniu na drogach. Chyba w Czechach, czy ki chuj.
Vuko napisał/a:
Idiota na akcję pojechał bez many.
Xenomorph08 cos chyba pierdoli z tego co wiem to do kazdej akcji jedzie priest lvl 80
Podobny wypadek do pierwszego był koło UWM w Olsztynie w zeszłym roku. Studentka w śpiączce.
Kiedyś było coś podobnego, ale z muzyką z Benny Hilla. Zdecydowanie bardziej sadystyczne wrażenie robiło
pitarturbull1987 napisał/a:
ten film ewidentnie przedstawia faceta w złym świetle a przecież wiemy jak kobiety prowadza samochody prawda?
Weź się nie wypowiadaj bo w ogóle nie o to chodziło w tym filmiku... wkurwiłeś mnie.
To jak ktoś prowadzi w ogóle w takiej sytuacji nie gra roli, możesz być mistrzem kierownicy, ale też skończonym kutasem i podatnym na wpływy krypto samcem alfa, który swoim zachowaniem naraża innych. A z tym tekstem "wszyscy wiemy jak kobiety prowadzą..." to nie wiem do końca o co Ci chodzi? Że co, kobiety nie potrafią zaparkować, albo cofać po łuku...? Za to jeżdżą wolno i ostrożnie i nie mają lęku chuja - że muszą pokazywać na lewo i prawo jakimi to są macho ...
Osobiście wszystkie kobiety jakie znam są dobrymi kierowcami i w wieloletniej karierze nie miały wypadków. Więc wypchaj się swoimi macho alfa tekstami i wypierdalaj. Mam dość debilnych i bezpodstawnych tekstów o tym jakie to kobiety są złe, głupie, nic nie potrafią i muszą jedynie gotować i prać brudne gacie... Znajdź sobie prawdziwą kobietę z którą będziesz chciał spędzić resztę życia i zacznij szanować własną matkę i wtedy pisz takie komentarze (i nie chodzi mi głownie o Ciebie, ale wszystkich palantów od takich tekstów)!
wszyscy dostali z was na komunie neta?? czy co ?? ile razy ten film tu będzie??
Nuta Genialna! My immortal
Nuta Genialna! My immortal
No, Wreszcie Normalny temat na sadistic, mam dość kobiet z kutasami, czy jakiś sucharów z mam talent gdzieś z świata - czysta esencja sadola
Najbardziej podobał mi się moment w którym samochód przygniata chłopakiem nogi dziewczyny - Daje mi to do myślenia jak bardzo kocham swoją.
Najbardziej podobał mi się moment w którym samochód przygniata chłopakiem nogi dziewczyny - Daje mi to do myślenia jak bardzo kocham swoją.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów