📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Filmiki faktycznie poruszają. To musi być hujowe uczucie jak się kogoś zabiło ze swojej winy...
mowicie ze facetów stawia to w złym swietle ale nie widzicie ze wiekszosć wypadków jest spowodowanych przez facetów. sam jestem facetem i przyznaje sie ze czasami lubie depnąć gazu. fakt kobiety moze nie sa dobrymi kierowcami ale sa bardziej ostrożniejsze na drodze niż faceci. Moze doprowadzają do "stłuczek" ale wypadki śmiertelne najcześciej pododują własnie Faceci.
Chędogi napisał/a:
Ktoś wie co to za podkład
przyda sie do innych filmików
Evanescence - My Immortal
Filmik mocny. Będę pokazywał każdemu tak się kończy właśnie popisywanie się. Prawdziwe tragedie, najbardziej poruszyło mnie to z chłopakiem i dziewczyna jak umarł w jej ramionach i dzieckiem jak wyleciało.
Pozdrawiam
Avallach napisał/a:
Weź się nie wypowiadaj bo w ogóle nie o to chodziło w tym filmiku... wkurwiłeś mnie.
Kutwa, aż sobie skomentuję bo zaraz nerwowo nie wytrzymam... Kierowcy, kierowcy, kierowcy... A możeby tak ktoś zwrócił uwagę, że debile wyłażą nagle spomiędzy samochodów, zza ogromnego dostawczaka, nie rozglądają się tylko niczym święte krowy pakują się na jezdnię?
Ludzie, wtłuczcie sobie do gowy jedną rzecz: chodnik jest dla pieszych, jezdnia dla samochodów. Samochody nie jeżdżą po chodnikach, a jak juz parkują albo przejeżdżają przez niego (np wjeżdżając w bramę) to uważają na pieszych, więc szanowni piesi szanujcie swoje życie i wolnośc i sumienie innych i nie właśnie pod nadjeżdżający samochód niczym debile.
No, ulżyłem sobie, nie wiem czy ktoś to przeczyta albo czy kogoś to obchodzi, ale przynajmniej poczułem się lepiej. A dla tych którym nie chce się czytać całego posta krótkie podsumowanie:
Piechurze, na chodniku rób co chcesz, ale z jezdni
Ludzie, wtłuczcie sobie do gowy jedną rzecz: chodnik jest dla pieszych, jezdnia dla samochodów. Samochody nie jeżdżą po chodnikach, a jak juz parkują albo przejeżdżają przez niego (np wjeżdżając w bramę) to uważają na pieszych, więc szanowni piesi szanujcie swoje życie i wolnośc i sumienie innych i nie właśnie pod nadjeżdżający samochód niczym debile.
No, ulżyłem sobie, nie wiem czy ktoś to przeczyta albo czy kogoś to obchodzi, ale przynajmniej poczułem się lepiej. A dla tych którym nie chce się czytać całego posta krótkie podsumowanie:
Piechurze, na chodniku rób co chcesz, ale z jezdni
To nie film tylko zlepek reklam edukacyjnych.
Ogólnie klip zmuszający do refleksji. Ale powinieneś też dodać że jest to komplikacja kilku innych klipów, większość jest z materiału przeciwko piratom drogowym.
W 3:45 jest crash test (zderzenie z pociągiem)
W 3:45 jest crash test (zderzenie z pociągiem)
3:42 mamy sedana chyba toyote, a w 3:50 piękny rodzinny samochód renault, samochody są w innym kolorze zauważłeś ?
szramuch napisał/a:
niestety u mnie nie ma 85 sekundy :/
Mistrzu, wiem, że chcecie dostać piwa, ale choć raz się zlitujcie i użyjcie galaretkowego organu. Literówka: miało być 2:58
3:41 na polskich drogach nikomu nie grozi
Aż dziw że mnie nie pokazali jak Eclipsem drzewo pocałowałem :**
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów