Australia: Dwóch najwyraźniej pijanych mężczyzn "bawiło" się z Viktorem Lyallem -zawodnikiem MMA. Viktor wielokrotnie prosił obu mężczyzn aby nie szli za nim ale bezskutecznie. Mężczyźni byli wulgarni, zaczepiali i prowokowali Viktora który w końcu ustawił ich do porządku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przede wszystkim,to ta różowa szlaufa powinna liścia dostać.
Fajna dupa, szkoda że cycki w domu zostawiła.
flodzia.. nie zadawaj się z takimi typami.. trzeba przyznać, że chudy dwie dobre lepy przyjął i jeszcze stał.. twardy
Tobiahus96 napisał/a:
Fajna dupa, szkoda że cycki w domu zostawiła.
Płaska ale nienajgorsza, można by przymknąć oko na mały cyc.
Juzwa napisał/a:
Ciekawe, dlaczego nie jebnął tej w różowym?
Nie chciał zabić na miejscu.
Ale i tak wygrali bo qiecej nagadali
Będą więc ruchac
Będą więc ruchac
W podstawówce w 95 ' jak się biłem w stylu mma to się naśmiewali ze klepie nadgarstkami każda jedną zaczepkę wygrywałem poprzez podduszanie wykręcanie łamanie a i tak się śmieli
dopiero w ósmej klasie pod koniec przestały się zaczynać
Zbysław napisał/a:
W podstawówce w 95 ' jak się biłem w stylu mma to się naśmiewali ze klepie nadgarstkami każda jedną zaczepkę wygrywałem poprzez podduszanie wykręcanie łamanie a i tak się śmieli
No i tak się napierdalales, że zapomniałeś chodzić na polski przez całą podstawówkę.
zwierzak30 napisał/a:
Przede wszystkim,to ta różowa szlaufa powinna liścia dostać.
Powinna pierwsza dostac w ryj zeby sie nie darla przez reszte nagrania.
Jak się napierdalałeś z babami to nie dziwne.
skywalker75 napisał/a:
No i tak się napierdalales, że zapomniałeś chodzić na polski przez całą podstawówkę.
a może od tego napierdalania w stylu mma w mózgu zaszły zmiany? takie, że wypowiedź bez ładu i składu.. no chyba, że to wypowiedź nowoczesna?
Przecież zmywary nie mają takich mocnych ciosów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów