18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
kokos_123 2017-02-19, 13:01 75
Wpierdol już jedzie na wstecznym

:oneko:
Zgłoś
kreatywnakrowa 2017-02-19, 14:39 3
LU - lekko upośledzony.

100% kiełbasy
Zgłoś
Sarkazm1 2017-02-19, 14:40
@MaszAyahuaskę

przyganiał przygarnianemu...
Zgłoś
killua 2017-02-19, 14:42 5
-Roger- napisał/a:

a co jeśli wyprzedzany przyspieszył ? bywają takie gnoje co przyspieszają gdy wyprzedzamy
filmik rodem z tvnu zapewne większość z was pomyśli ale imbecyl z niego

daj filmik od początku do końca wtedy będziemy coś tam oceniać

w manipulacji i przeinaczaniu faktów nic nie pobije niezależna.pl ostatnio sobie czytałem artykuł o tym jak prezydenci ułaskawiali przestępców i przy komorowskim było że uwolnił zabójcę i gościa ktory znecał się nad żoną. Zero informacji o tym że ten zabójca to protoplasta bohatera filmu dług, czyli gość który zabił nękających go bandziorów. A o uwolnienie tego co tam się znecał prosiła żona ze to zywiciel rodziny czy ki huy. oczywiście że kaczyński uwalniał ziomków zięcia od przekretów zero informacji. Wiec nie pierdolcie ze tvn jest zły i manipuluje bo takiego skurwienia i manipulacji jak na niezaleznej nigdzie nie ma. (no ale to w koncu ostatnie wolne media wiec wpsierajcie ) )
Zgłoś
b0r000 2017-02-19, 14:45
A mogła rozjechać (byłby materiał może nawet na harda i jednego wioskowego napinacza mniej)
Mogła również zabrać drzwi alfy na pokrycie zniszczeń zderzaka
Zgłoś
SpirytusSalicylowy 2017-02-19, 15:00 1
Blachy LU. Typowe dla tych pokurwieńców z lubelskiego.
Zgłoś
xiro 2017-02-19, 15:12 21
kokos_123 napisał/a:

Wpierdol już jedzie na wstecznym

Obrazek

Jedzie dziadek maluchem przez miasto 30 km/h.
200 m przed światłami zapala się czerwone.
Dziadek powoli hamuje.
Nagle wyprzedza go beemka z piskiem i staje przed maluchem.
Dziadek w szoku uderza w tył bmw.
Maluch do kasacji a na bmw 4 ryski.
Z bmw wysiada dwóch uczesanych na łyso i mówią do dziadka:
- Co dziadzia bmw skasowałeś, kasę masz?
- Nie.
- A dzieci albo wnuki mają kasę?
- Mają
- To masz tu komóreczkę i dzwoń.
5 min później zajeżdżają dwie bmw.
Wysiada ośmiu takich jak tych dwóch i mówią:
- Co dziadek, przyjebali cofając?
Zgłoś
BARY666 2017-02-19, 15:15
alfa LU- ludzi ułomni
Zgłoś
muchawzupie 2017-02-19, 15:27 2
W wawie obecnie najlepsi są WPR, WWL, WPI, WGM, WOT... itd.. Warszawiaki z wypizdowa, co wszędzie daleko mają. Dzieci do przedszkola/szkoły porozwozić a potem gaz do dechy.. do roboty. Cuda się dzieją z udziałem samochodów na takich blachach. Co 2 jest kurwa szeryfem-rajdowcem.

nie zawsze tak będzie..
Zgłoś
BrianGriffin 2017-02-19, 16:53 1
-Roger- napisał/a:

a co jeśli wyprzedzany przyspieszył ? bywają takie gnoje co przyspieszają gdy wyprzedzamy

To znaczy, że wyprzedzający nie miał zapasu mocy i zmiękła mu rura.

Antynatalizm - szanuję.
Zgłoś
vass 2017-02-19, 16:55
Ja też mógł bym stanąć i najebać gościowi, ale jakoś tego nie zrobiłem taki wyrozumiały jestem.
Na koniec filmu bonus, pamiątka z Niemiec dla wyprzedzacza
Zgłoś
Coco_flanel 2017-02-19, 17:27
Ile razy oglądam takie filmiki ,mysle ze będąc w takiej sytuacji kusiloby mnie by urwać mu drzwi.

Nie pchaj do przodu tego,co samo sie toczy
Zgłoś
Wiewór 2017-02-19, 20:31 1
-Roger- napisał/a:

filmik rodem z tvnu zapewne większość z was pomyśli ale imbecyl z niego

daj filmik od początku do końca wtedy będziemy coś tam oceniać

a to zwracamy panu honor. W takim przypadku to miał prawo ją pobić, zabić i skopać jej auto.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
ravrav 2017-02-19, 21:07
Agresja na drodze to buractwo. Jednak sam ostatnio miałem podobną sytuację, wyprzedzałem auto, ponieważ przed wyprzedzanym autem jechała wolno terenówka, a miejsca było bardzo dużo postanowiłem także i ją wyprzedzić. Wtedy ta qrwa zaczęła przyśpieszać. Zbliżał się zakręt, z zakrętu z naprzeciwka widać było już inne auto. Ta kurwa z terenówki dojechała do auta poprzedzającego nas, uniemożliwiając mi schowanie się. Musiałem gwałtownie hamować i w ostatniej chwili schowałem się za tym frajerem. Starszy gość z babką. Jestem spokojnym i ostrożnym kierowcą, jednak ta świnia o mały włos nie doprowadziła mnie do poważnego wypadku. Wtedy wstąpił we mnie diabeł, pomyślałem że dogonię tego dziada, wyciągnę go z auta i przekopie na ulicy. Klient od razu zrozumiał co zrobił i jak wcześniej jechał nadzwyczaj powoli teraz spodziewał się mojej reakcji i zaczął uciekać, jechał jak opętany. Szybko gnoja dogoniłem, blokował drogę abym nie mógł go wyprzedzić. Wyprzedzić go udało mi się dopiero w następnej miejscowości, jest to mieścina gdzie mieszkam więc wiedziałem gdzie go dorwę. Wychamowałem go prawie do zera ale cwaniak w ostatniej chwili odbił w prawo w wąską uliczkę. Zawróciłem nawet szybko za nim ale zapadł się pod ziemię. Od tamtej pory inaczej patrzę na takie filmy i gwiazdy biorące w nich udział. Dziadek celowo z premedytacją naraził mnie na bardzo niebezpieczną sytuację, bo jechał większym i autem i nie lubi być wyprzedzanym. Po ochłonięciu pomyślałem że dobrze się stało że hujowi udało się uciec bo pewnie skończyło by się to o wiele gorzej.
Zgłoś
Brzydkii 2017-02-19, 21:42
Baba jechała Audi...Cztery zera na masce i piąte w środku. Głupia cipa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów