Smutny chłopiec oburza się na wyprzedzenie go przez kobietę przez co wykonuje zatrzymanie auta w celu zablokowania samochodu prowadzonego kobietą aby kopnąć w zdenerwowaniu w zderzak.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
i baran ma pojechane, z tego co wyczytałem to niezle sie ruszyło firme rodziców zjechana na maxa... Same negatywy na google bo ponoc oszukuja maja jakies wyroki itp. pociśniete. Klub sportowy obrywa na fb kometarze w sprawie gnoja na ich stronie, pewnie poleci. FB gnoja zablokowane fb firmy zablokowane wszyscy jada po nich... I Se chłopaczek narobił
krzyks napisał/a:
Tak, bywają takie gnoje. Co więcej, potrafią odpierdolić nie takie rzeczy. Za każdym razem wysiadasz i robisz z siebie im równego, a może większego idiotę?
oczywiście że dopuszczam ale jeśli zrobił by to tak perfidnie narażając moją rodzinę i tych z naprzeciwka na śmierć zrobił bym to samo co " Tomasz Niecik" a nawet wiecej
Patrzę na zachowanie tego gościa i jego karyny... no kurwa podludzie. Chociaż baba byłaby mądra i go odciągnęła... Ja pierdolę...
jesteście ciosami kodowcami kurwami naiwno sprzedajnymi rzucanie kamieniem to wam wychodzi najlepiej nie znając nawet całej prawdy wy kursy tefałenowskie
-Roger- widzisz nam to wystarcza i nie chcemy być jak Ty - workiem na spermę okolicznych psów.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów