📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Film zajebisty, tylko nie rozumiem po kiego kolesie krzyczeli "Get off him" podczas gdy "gangsta" trzymał sie kurczowo kolesia który go napierdalał.
to było nie fair. Schabowy oszukiwał.
Chłopaki co napierdalali deską nie mieli szans... gruby był od nich razem i tak 2 razy cięższy.
Chłopaki co napierdalali deską nie mieli szans... gruby był od nich razem i tak 2 razy cięższy.
ee tam narzekacie i tak typek potem jak wstał nie wiedział co się dzieje a po za tym on prawie nie żył bo mu jeden but spadł :O
więc akcja dobra
więc akcja dobra
@Domel twoja reakcja na widok pistoletu była by za pewnie taka..
A tak poza tym to gosc zachował się dobrze lecz ryzykownie.
A tak poza tym to gosc zachował się dobrze lecz ryzykownie.
Z klamką to kozak bez jak było widac szacun dla typka ze nie spanikował
wielki kurwa szacunek dla typa który postawił się czarnuchowi z klamą.
z bronią każdy jest cwaniakiem, potem kiedy w grę wchodzą pięści cwaniactwa już nie ma - jest tylko ostry wpierdol!
z bronią każdy jest cwaniakiem, potem kiedy w grę wchodzą pięści cwaniactwa już nie ma - jest tylko ostry wpierdol!
Pewnie to jakiś mudżina albo meksykaniec chcial pokazać co potrafi i nabrać doswiadzczenia w gangu;D w kupie siła!!!
saser91:
"wydaje mi się, że to fejk, ale jeśli nie to dobry kozak z tego typa, na gościa z klamką, wow"
fejkiem to jest facet ktorego uwazasz za ojca ;]
"wydaje mi się, że to fejk, ale jeśli nie to dobry kozak z tego typa, na gościa z klamką, wow"
fejkiem to jest facet ktorego uwazasz za ojca ;]
Leje na kastet ,kupuje deskorolkę.
Widać pokazał jaja koleś z deską, a ci jego koledzy to frajerzy zamiast go deską zmasakrować to laszczą się jak na krzyż.
Ps. Zobaczcie jak ten w szarym maca tego kolesia
Ps. Zobaczcie jak ten w szarym maca tego kolesia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów