📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
1.43 jak zwykle skejt cioty pokazały klasę <facepalm>
Powinien jeszcze zabrać mu te klamkę i w ryj strzelić, Myślą sobie tacy że są gangsta i mogą wszystko
@Domel, weź się zastanów... gość się rzuca z pięściami na kogoś z klamką a ty mówisz że to ciota? zdaj maturę a potem pisz o klasie
Debil trzyma klamkę tuż przy swoim ryju. Może jeszcze powinien przystawić sobie kolbę do zębów albo bębenek w pobliże oczu i próbować strzelać...
@up
może straszył, że się zastrzeli a skejt mu tłumaczył, że nie warto itd.
może straszył, że się zastrzeli a skejt mu tłumaczył, że nie warto itd.
ciosy kijem deskorolkowym najlepsze ps. dobrze tak kaktusowatemu sapaczowi
wydaje mi się, że to fejk, ale jeśli nie to dobry kozak z tego typa, na gościa z klamką, wow
jebany czarny skurwiel z klamką
dobry skejt mógł mu jeszcze palce odstrzelić żeby grubas nie mógł kozaczyć..
dobry skejt mógł mu jeszcze palce odstrzelić żeby grubas nie mógł kozaczyć..
zjebany amerykański niggah. nienawidze tej cholernej ameryki i calych tych durnych idiotow!
dobre typki. najebali dla cwanych mexiow i juz
won tequille pedzin na pustynie a nie chale siejecie
won tequille pedzin na pustynie a nie chale siejecie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów