jak coś robisz to rób to z głową
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Kurwa, nie ma to jak hodowanie mięśni tylko po to, żeby były jak największe, albo zawody kto więcej podniesie, wyciśnie czy na chuju powiesi Chociaż po kilku zastrzykach ze "wspomagaczy" to nie ma za bardzo na czym pewnie. Siłownia powinna służyć tylko jako dodatkowy trening np w koszykówce czy innych prawdziwych sportach. Sama w sobie stanowi tylko obraz upadku intelektualnego człowieka, który zajmuje się napierdalaniem ciężarów. Kiedyś na wsiach były zawody, który chłop większy wór z kartoflami podniesie, dzisiaj w miastach ludzie zamienili kartofle na żelastwo. Idealne proporcje budowy człowieka zostały określone już w starożytności i żaden kafar ich nie spełnia. Dodajmy do tego jeszcze klimat polskiego piekiełka, gdzie pełno jest napakowanych śmieci w szarych dresach tępych w chuj, którzy w życiu nie robią nic poza kradzeniem i napierdalaniem się. I niech nie odzywa się tu żaden z tego zjebanego towarzystwa, bo każdy ocenia siebie ze swojej perspektywy, i myśli, że jest inteligentny, a z boku wygląda jak tępa świnia w szarym dresie, która inteligencją ledwo dorównuje swojemu amstaffowi, czy jakie tam zwierzaczki są teraz modne wśród plebsu
2:48 koci grzbiet przy martwym ciągu... myślałem, że mu kręgosłup pierdolnie, zawiodłem się.
@up, pewnie jesteś gruby i masz kompleksy - ruszyć tyłka ci się nie chce, to pierdolisz głupie komentarze w necie. Wrzucasz wszystkich do jednego wora i gówno wiesz. Wiedziałem, że w końcu jakiś zakompleksiony frustrat się znajdzie i zacznie naskakiwać na czyjeś pasje i hobby. Żałosne.
@up, pewnie jesteś gruby i masz kompleksy - ruszyć tyłka ci się nie chce, to pierdolisz głupie komentarze w necie. Wrzucasz wszystkich do jednego wora i gówno wiesz. Wiedziałem, że w końcu jakiś zakompleksiony frustrat się znajdzie i zacznie naskakiwać na czyjeś pasje i hobby. Żałosne.
@up, Pierdolnie napakowanych świń spod bloku, że normalni ludzie na nich narzekają, bo sami są tłuściochami można przyrównać do sytuacji gdzie ktoś stawia w środku osiedla spalarnię śmieci, a gdy mieszkańcy zaczynają się skarżyć stwierdza, że przemawia przez nich zazdrość Pasją może być tenis, czy koszykówka, a nie szprycowanie się żeby mieć duże cycki albo szarpnąć 200kg. Wynocha kabanie.
@Ja-ah-qu-ub-el, nie Tobie stwierdzać, co dla kogo jest pasją. Hejtuj dalej jak na internetową cipkę przystało.
życzę połamania mostków i oby więcej takich filmów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów