18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
ostatni 2012-02-21, 21:14 1
Kurwa, nie ma to jak hodowanie mięśni tylko po to, żeby były jak największe, albo zawody kto więcej podniesie, wyciśnie czy na chuju powiesi Chociaż po kilku zastrzykach ze "wspomagaczy" to nie ma za bardzo na czym pewnie. Siłownia powinna służyć tylko jako dodatkowy trening np w koszykówce czy innych prawdziwych sportach. Sama w sobie stanowi tylko obraz upadku intelektualnego człowieka, który zajmuje się napierdalaniem ciężarów. Kiedyś na wsiach były zawody, który chłop większy wór z kartoflami podniesie, dzisiaj w miastach ludzie zamienili kartofle na żelastwo. Idealne proporcje budowy człowieka zostały określone już w starożytności i żaden kafar ich nie spełnia. Dodajmy do tego jeszcze klimat polskiego piekiełka, gdzie pełno jest napakowanych śmieci w szarych dresach tępych w chuj, którzy w życiu nie robią nic poza kradzeniem i napierdalaniem się. I niech nie odzywa się tu żaden z tego zjebanego towarzystwa, bo każdy ocenia siebie ze swojej perspektywy, i myśli, że jest inteligentny, a z boku wygląda jak tępa świnia w szarym dresie, która inteligencją ledwo dorównuje swojemu amstaffowi, czy jakie tam zwierzaczki są teraz modne wśród plebsu
Zgłoś
x................x 2012-02-21, 21:19 2
2:48 koci grzbiet przy martwym ciągu... myślałem, że mu kręgosłup pierdolnie, zawiodłem się.

@up, pewnie jesteś gruby i masz kompleksy - ruszyć tyłka ci się nie chce, to pierdolisz głupie komentarze w necie. Wrzucasz wszystkich do jednego wora i gówno wiesz. Wiedziałem, że w końcu jakiś zakompleksiony frustrat się znajdzie i zacznie naskakiwać na czyjeś pasje i hobby. Żałosne.
Zgłoś
ostatni 2012-02-21, 21:28 1
@up, Pierdolnie napakowanych świń spod bloku, że normalni ludzie na nich narzekają, bo sami są tłuściochami można przyrównać do sytuacji gdzie ktoś stawia w środku osiedla spalarnię śmieci, a gdy mieszkańcy zaczynają się skarżyć stwierdza, że przemawia przez nich zazdrość Pasją może być tenis, czy koszykówka, a nie szprycowanie się żeby mieć duże cycki albo szarpnąć 200kg. Wynocha kabanie.
Zgłoś
hyp3 2012-02-21, 21:32
ostatni the Best

życie grozi śmiercią
Zgłoś
Fishter 2012-02-21, 21:40
@daf098
Nie wiedziałem. Dzięki za info.
Zgłoś
x................x 2012-02-21, 21:41 1
@Ja-ah-qu-ub-el, nie Tobie stwierdzać, co dla kogo jest pasją. Hejtuj dalej jak na internetową cipkę przystało.
Zgłoś
INOGIEKSA 2012-02-21, 22:03
całe szczęście, ze od kompa nie odchodzę
Zgłoś
kompatybilny 2012-02-21, 22:35 1
życzę połamania mostków i oby więcej takich filmów
Zgłoś
milkyway 2012-02-21, 22:49
@Ja-ah-qu-ub-el. Weź człowieku nie kompromituj się i nie pisz takich głupot.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów