18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Kapral Poproszek 2012-02-20, 18:49 1
1:05 aż mi się gardło zacisnęło.
Zgłoś
alberto117 2012-02-20, 19:11
Cytat:

1:05 aż mi się gardło zacisnęło.

A co też miałeś przeżycie ze sztangą i gardłem ?
Zgłoś
L................a 2012-02-20, 20:46 1
Pamiętam jak kiedyś w szkole poszliśmy na mini siłownie i tam była taka sztanga,więc pomyślałyśmy z koleżankami czemu by nie spróbować podnieść więc byłam pierwsza nałożyłam bezpieczne krążki tak z 10kg po obu stronach położyłam się uniosłam,zachwiała mi się ręka i okazało się,że nie założyłam tych zabezpieczających zabezpieczaczy i spadło mi to wszystko na podłogę razem ze mną.Szkoda,ze nie miałam tego nagrane bym miała pamiątkę dla dzieci.
Zgłoś
Esz 2012-02-20, 23:28 1
alberto117 napisał/a:

A co też miałeś przeżycie ze sztangą i gardłem ?

Jakbyś kiedykolwiek był na siłowni to wiedziałbyś, że to jest kurwa ciężkie
Zgłoś
Faen 2012-02-21, 19:32 3
Ja pierdole i to jest pomoc? Polowa tych idiotow od asekurowania ma w glowie beton i pare gwozdzi...

A lie is just a great story that has been ruined by the truth.
Zgłoś
photoactions 2012-02-21, 19:42
Nie rozumiem drobnych chłopaczków, którzy złudnie zakładają ogromne obciązenie na sztangę, która później wygląda jak tylna oś od tira. (Dla szpanu?) Oczywiście efekt wszystkim znany. Patrz 5:34
Zgłoś
miodowar 2012-02-21, 19:43
Co zą tępe kafary, powinni robić test iq przed wejściem na siłownie, jeden taki fail i ktoś ma kontuzje na całe życie. Nie mam pytań. Wypierdalać do szkoły a nie na siłownie.
Zgłoś
piwko6 2012-02-21, 19:52
Kulturystyka to niebezpieczny sport. Nie dla debili. Jak widzę 15 letnich chłopaczków na publicznej siłowni to mi ręce opadają, szpan nie wiem przed kim a później są efekty. Chociaż i dorosłym koksom nieraz rozumu brakuje A powiadają że głupota nie boli
Zgłoś
photoactions 2012-02-21, 20:03 1
boli jak skurwysyn
Zgłoś
Fishter 2012-02-21, 20:12
Ci kolesie są straszni, nawet małpy wiedzą do czego służy przeciwstawny kciuk...
Zgłoś
daf098 2012-02-21, 20:31 1
Fishter napisał/a:

Ci kolesie są straszni, nawet małpy wiedzą do czego służy przeciwstawny kciuk...

"małpi chwyt" (bez kciuka) używany jest w celu większego zaangażowania klatki piersiowej ale jest bardzo niebezpieczny dla początkujących.
Zgłoś
kenijczyk 2012-02-21, 20:34 1
LeśnaDziewica napisał/a:

zabezpieczających zabezpieczaczy

dziewczyno, jak Ty napiszesz maturę
Zgłoś
Pilot_Tupolewa 2012-02-21, 20:39
up widać, że jedyny ciężar jaki dźwigasz, to ciężar swojego dupska.

@photoactions startując na zawodach WL, TS musisz mieć jak najniższą wagę w stosunku do wyciskanego ciężaru. Oni trenują tylko siłowo. Starając się ograniczyć przyrost masy do minimum.
Zgłoś
biceps 2012-02-21, 21:07
takich asekurantów to w dupe sobie można wsadzić , niby po co oni stoja jak potem sztanga leży na tobie :/
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów