jak coś robisz to rób to z głową
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1:05 aż mi się gardło zacisnęło.
Pamiętam jak kiedyś w szkole poszliśmy na mini siłownie i tam była taka sztanga,więc pomyślałyśmy z koleżankami czemu by nie spróbować podnieść więc byłam pierwsza nałożyłam bezpieczne krążki tak z 10kg po obu stronach położyłam się uniosłam,zachwiała mi się ręka i okazało się,że nie założyłam tych zabezpieczających zabezpieczaczy i spadło mi to wszystko na podłogę razem ze mną.Szkoda,ze nie miałam tego nagrane bym miała pamiątkę dla dzieci.
alberto117 napisał/a:
A co też miałeś przeżycie ze sztangą i gardłem ?
Jakbyś kiedykolwiek był na siłowni to wiedziałbyś, że to jest kurwa ciężkie
Ja pierdole i to jest pomoc? Polowa tych idiotow od asekurowania ma w glowie beton i pare gwozdzi...
Nie rozumiem drobnych chłopaczków, którzy złudnie zakładają ogromne obciązenie na sztangę, która później wygląda jak tylna oś od tira. (Dla szpanu?) Oczywiście efekt wszystkim znany. Patrz 5:34
Co zą tępe kafary, powinni robić test iq przed wejściem na siłownie, jeden taki fail i ktoś ma kontuzje na całe życie. Nie mam pytań. Wypierdalać do szkoły a nie na siłownie.
Kulturystyka to niebezpieczny sport. Nie dla debili. Jak widzę 15 letnich chłopaczków na publicznej siłowni to mi ręce opadają, szpan nie wiem przed kim a później są efekty. Chociaż i dorosłym koksom nieraz rozumu brakuje A powiadają że głupota nie boli
boli jak skurwysyn
Ci kolesie są straszni, nawet małpy wiedzą do czego służy przeciwstawny kciuk...
Fishter napisał/a:
Ci kolesie są straszni, nawet małpy wiedzą do czego służy przeciwstawny kciuk...
"małpi chwyt" (bez kciuka) używany jest w celu większego zaangażowania klatki piersiowej ale jest bardzo niebezpieczny dla początkujących.
up widać, że jedyny ciężar jaki dźwigasz, to ciężar swojego dupska.
@photoactions startując na zawodach WL, TS musisz mieć jak najniższą wagę w stosunku do wyciskanego ciężaru. Oni trenują tylko siłowo. Starając się ograniczyć przyrost masy do minimum.
@photoactions startując na zawodach WL, TS musisz mieć jak najniższą wagę w stosunku do wyciskanego ciężaru. Oni trenują tylko siłowo. Starając się ograniczyć przyrost masy do minimum.
takich asekurantów to w dupe sobie można wsadzić , niby po co oni stoja jak potem sztanga leży na tobie :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów