Ćwiczenia bombowca B-52 i zrzut bomb na wyspę Farallon de Medinilla. Wyspa jest nie zamieszkała.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ćwiczenia bombowca B-52 i zrzut bomb na wyspę Farallon de Medinilla. Wyspa jest nie zamieszkała.
A zwierzęta to co ?
Na tą wyspe przymusowo powinni wyjebać wszystkich turbanów i cyganów z Europy. Testowanie nowych bomb, klasyka napalmu. Amerykańscy naukowcy mieli by co badać
~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
Zajebiscie mieć takie lotnisko z takimi bydlakami obok siebie!
Ale nie.. u nas w Polsce zaraz byłby lament pani Zosi, że przez hałas jaki generują takie piękne maszyny, jej krowa nie daje mleka a kury jaj nie znoszą...
No ale w jej mniemaniu ważniejsza jest ta krowa czy kura niż Jej bezpieczeństwo.....
Zajebiscie mieć takie lotnisko z takimi bydlakami obok siebie!
Ale nie.. u nas w Polsce zaraz byłby lament pani Zosi, że przez hałas jaki generują takie piękne maszyny, jej krowa nie daje mleka a kury jaj nie znoszą...
No ale w jej mniemaniu ważniejsza jest ta krowa czy kura niż Jej bezpieczeństwo.....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów