Filmik pokazujący naszych chłopaków w akcji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
up
Ale tak się mówi. Nasze chłopaki jadą na misję. Nasze chłopaki wracają z Afganistanu itp. Nie ma w tym nic pedalskiego
Ale tak się mówi. Nasze chłopaki jadą na misję. Nasze chłopaki wracają z Afganistanu itp. Nie ma w tym nic pedalskiego
rollins napisał/a:
to Grom? myślałem,że na morzu Formoza działa.
Jeżeli chodzi o ścisłość to filmik najprawdopodobniej przedstawia akcję, która miała miejsce kilka lat temu w Sopocie i uczestniczyli w niej spece z SAR, WOPR i właśnie Formoza.
Pan kapitan napisał/a:
up
Wiem wiem, to moja pierwsza myśl była
Coś marnie im wyszło, gdyby to była prawdziwa akcja to już co najmniej 1 miał by dziurawą głowę
Patrząc na sprzęt to raczej GROM, ale głowy nie dam.
Działa, ale chłopaki szkolą się możliwie wszystkiego. Także GROM spotkasz w wodzie, a Formozę w górach, albo na pustynie. Normalna sprawa.
rollins napisał/a:
to Grom? myślałem,że na morzu Formoza działa.
Działa, ale chłopaki szkolą się możliwie wszystkiego. Także GROM spotkasz w wodzie, a Formozę w górach, albo na pustynie. Normalna sprawa.
niesamowity filmik , trzyma w napięciu od początku do końca ...
sergio909 napisał/a:
Ohoho, nawet byłego komandosa mamy na sadisticu, proszę państwa ! Coś niesamowitego, ilu specjalistów jest zarejestrowanych na tej stronie. Cała elita polskiego narodu.Coś marnie im wyszło, gdyby to była prawdziwa akcja to już co najmniej 1 miał by dziurawą głowę
up
Łap piwko. Dobry komentarz
Łap piwko. Dobry komentarz
co to za rybacy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów