📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
A w północnej grają w tenisa granatem. Trochę w ramach ćwiczeń wojskowych i trochę żeby się rozerwać.
Maja rozmach skurwysyny
Przypomniało mi się Bad Company 2
Niedługo w Polsce będzie tak samo jak w północnej, naczelny wódz KimBron-Komórkoski i przydupas KimDon-Tusk.
Śmiechy chichy a jak mają atomówke to by nas dojebali raz dwa.... z naszym wojskiem.
Ide kopać schron z żelaznymi drzwiami. Jak przyjdą kitajce to wszystko wyruchają, nawet laptopy w USB
Widać że mamy paru "znawców" Polskiej armii i jej wyposażenia. Powiem krótko: chuja wiecie i chuja widzieliście.
Już się znalazł jakiś specjalista od polskiej armii.
@Libertinus Wyobraź sobie, że jak mają atomówkę to nawet USA i Rosję mogliby zniszczyć.
@Libertinus Wyobraź sobie, że jak mają atomówkę to nawet USA i Rosję mogliby zniszczyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów