Tego nie musisz mi mówić.
W schroniskach też powinno być, że zwierzak po 6 miesiącach do uśpienia a nie trzymają latami te psy i koty w kojcach bo biedne zwierzątko.
Po 3 dniach, tyle to aż nadto aby ci rzekomi obrońcy praw zwierząt wzięli i odkupili kundla ze schroniska.
do autora postu gosciu nie wiem jak ty to robisz ale zaden twoj film nie chce odtworzyc sie w przegladarce firefox
U mnie bez problemu, a też jadę na firefoxie (z przyzwyczajenia).
Nie mogli tak rozciągnąć eskimosa polarnego?
kiedyś istniała instytucja hycla, dziś są fundacje wyciagajace od naiwnych kasę..
skąd wiesz jaka sytuacja jest w Turcji? psy tam sa bardzo dobrze traktowane i dokarmiane przez wszystkich, nie ma tam czegoś takiego jak hycel ze względu jak wyzej, te wesołe psiaki traktują to po prostu jako rozrywkę
Wystarczy 1 wataha wikow pobliskim lesie i tych kundli by nie bylo. odkad u nas ( w swietorzyskim) wilki sie pojawily ponad 10 lat temu problem z bezdomnymi psami sie zakonczyl. Wiadomo ze nie w miastach ale na wsiach tak.
Bzdura, wszedzie, gdzie istnieja dzikie psy, wyplewily one wilki. Sa na ogol inteligentniejsze i lepiej przystosowuja sie do srodowiska. Polujac sa sprytniejsze i zjadaja wilki, ktore z natury sa mniej uparte (widza wieksze ryzyko w polowaniu).
Tutaj kot musial przyfikac do psow, bo ewidentnie nie chcialy go zjesc, a tylko zabic. Z drugiej strony, kot to syfiaste zwierze z milionem pasozytow i wirusow, wiec biologicznie nie jedzenie go ma sens.
Bzdura, wszedzie, gdzie istnieja dzikie psy, wyplewily one wilki. Sa na ogol inteligentniejsze i lepiej przystosowuja sie do srodowiska. Polujac sa sprytniejsze i zjadaja wilki, ktore z natury sa mniej uparte (widza wieksze ryzyko w polowaniu).
Tutaj kot musial przyfikac do psow, bo ewidentnie nie chcialy go zjesc, a tylko zabic. Z drugiej strony, kot to syfiaste zwierze z milionem pasozytow i wirusow, wiec biologicznie nie jedzenie go ma sens.
Weterynacz, zoofil czy tak pierdolisz bez sensu?
Dlaczego bez sensu? Nie będę tłumaczył, bo pewnie już w zanadrzu masz kopę debilnych odzywek, od których sie nie odniosę póki nie zobaczę sensownych argumentów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów