📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jebac wszarza i jego niezależność!!
jebane kundle,do odjebania wszystkie i to nie ze względu na pchlarza
kiedyś istniała instytucja hycla, dziś są fundacje wyciagajace od naiwnych kasę..
nie chciałbym tam mieszkać oO taka wataha, jak zgłodnieje, nawet pudziana by rozdarła, jakby nie miał gdzie spierdolić.
jebana psia mafia
Mój dziadek oddał kota na skórkę, jak mu do butów naszczał. Kiedyś to było.
Halman napisał/a:
kiedyś istniała instytucja hycla, dziś są fundacje wyciagajace od naiwnych kasę..
Tego nie musisz mi mówić.
W schroniskach też powinno być, że zwierzak po 6 miesiącach do uśpienia a nie trzymają latami te psy i koty w kojcach bo biedne zwierzątko.
Sam jestem wielkim miłośnikiem psów, tutaj natomiast nie mamy doczynienia z fafikiem tylko z dzikim stadem - zupełnie inne zachowania, inna hierarchia, inny sposób dobierania celów do ataku/zabawy - takie stada należy wytruć lub wystrzelać - potrafią zaatakować nawet grupy osób, są o wiele bardziej agresywne i nieprzewidywalne.
MotoPirat napisał/a:
Serio byś go wyjebał?
Z tym na filmiku ma szansą, nie ucieknie mu.
Pchlarz się nieco rozerwał, ale mimo wszystko antybohaterami są te jebane wszarze, bo takie sfory trzeba na miejscu zabijać, są gorsze od wilków. Każdy dziki (bezpański) pies powinien zostać odjebany z miejsca, aby to było ekonomicznie wydajne i dało szansę ludziom dbającym o zwierzątka coś zrobić, to powinno się wyłapywać wszystko co lata po miastach, wystawiać ogłoszenie, że za 3 dni ten i ten wszarz zostanie uśpiony, wtedy jeden obrońca życia kundli z drugim mogą przyjechać, zapłacić ze swoich za sterylizację, chip i podatek i może sobie zabrać - a jak obrońcy zwierząt to jednak kurwy co tylko cudzymi pieniędzmi chcą pomagać, to do uśpienia i na eksport do Wietnamu.
Ale wielkiego karalucha dorwały.. Jak można dopuścić, żeby się taka sfora zebrała? Przecież to jest bardziej niebezpieczne niż wymieszanie lewaków ze strajku kobiet z kibolami z marszu niepodległości i puszczenie ich jedną trasą...
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów