Wygląda to efektownie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Apropo szanowania Polski to Rosyjskich wojsk
Będzie bardziej efektywne jak zobaczysz te manewry nad własnym domem....
fachowym okiem patrząc to wyszkoleni są gorzej od talibów, poza tym, że jest ich jak mrówkiów
Życzyłbym aby któregoś pięknego dnia Wladimir wkurwił się na to całe ciapate towarzystwo, rozjechał ich wszystkich i zaprowadził tam nowy porządek. Jaki byłby wtedy świat piękny gdy ciapate pracowałyby gdzieś w kołchozach na Syberii albo po prostu gdyby ich nie było.
No bardzo efektownie wyglądają te strzały z biodra podczas biegu, gość z wyrzutnią p-lot na transporterze (po chuj mu ona skoro jeśli on już się tam znajduje to nie ma prawa być tam samolotów wroga, bo lotnictwo wywalczyło przewagę, a jeśli już są to są zajęte sojuszniczym lotnictwem), strzały z karabinu maszynowego w transporterze wywalone w powietrze, budowa mostu pontonowego podczas zmasowanego ataku i inne smaczki. Tak, tak wiem, to tylko pokazówka.
fikasz-znikasz
kurwa, oby tylko nie zrobili u nas takiego przekrętu jak z Osetią w Gruzji
znajdą jakiegoś Ślązaka albo kogoś z Mazur, który będzie twierdził, że należy im się
niepodległość,a wtedy my staniemy się poligonem, a zachód to potępi i... nic więcej nie zrobi
(trochę znajomo?)
a jeżeli nawet NATO by nam pomogło to i tak jesteśmy pierwsi w na drodze tych dzikusów...
kurwa, oby tylko nie zrobili u nas takiego przekrętu jak z Osetią w Gruzji
znajdą jakiegoś Ślązaka albo kogoś z Mazur, który będzie twierdził, że należy im się
niepodległość,a wtedy my staniemy się poligonem, a zachód to potępi i... nic więcej nie zrobi
(trochę znajomo?)
a jeżeli nawet NATO by nam pomogło to i tak jesteśmy pierwsi w na drodze tych dzikusów...
tak w zasadzie może tylko T90 mógłby powalczyć, reszta - radziecki, pamiętający Andropowa złom
@Black-Sheep
My zdobyliśmy Moskwe kiedy była stolicą Wielkiego Księstwa Moskiewskiego. Napoleon zdobył Moskwę kiedy była zwykłym miastem, stolica Imperium Rosyjskiego była wtedy w Piotrogrodzie. Rosjanie sami oddali Moskwę i wycofali swoją armie w kierunku Piotrogrodu po bitwie pod Borodino.
My zdobyliśmy Moskwe kiedy była stolicą Wielkiego Księstwa Moskiewskiego. Napoleon zdobył Moskwę kiedy była zwykłym miastem, stolica Imperium Rosyjskiego była wtedy w Piotrogrodzie. Rosjanie sami oddali Moskwę i wycofali swoją armie w kierunku Piotrogrodu po bitwie pod Borodino.
Kolejny kurwa mit, jaracie się ruską armią, z jakiej paki? Bo 30 lat temu byli potęgą?
Zapraszam do sprawdzenia wydatków na wojsko, zdziwicie się jak "nisko" jest Rosja w tym rankingu.
Nie chcę mi się teraz tego szukać, ale wyglądało to mniej więcej tak, USA > Chiny > Indie > UK > Francja > Japonia > Rosja
Zapraszam do sprawdzenia wydatków na wojsko, zdziwicie się jak "nisko" jest Rosja w tym rankingu.
Nie chcę mi się teraz tego szukać, ale wyglądało to mniej więcej tak, USA > Chiny > Indie > UK > Francja > Japonia > Rosja
legenden napisał/a:
Jebac ich i tak jako jedyni podbiliśmy Moskwę
Za to właśnie tak nas Rusy kochają.
legenden napisał/a:
jebać Ciebie, zero szacunku do wroga,, po za tym to było dawno temu, teraz by nas rozjebali jak paczkę groszków.Jebac ich i tak jako jedyni podbiliśmy Moskwę
wypizdson, Francja kolego nawet jakby miała ufo to i tak zostaną tchórzami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów