📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Te dziecko na koniec chciało polizać ta kupe
Ja jak miałem jakieś 4lata zesrałem się na podwórku i nie mając jak podetrzeć dupy (a już wiedziałem, że tak trzeba) to wytarłem srake w elewacje. I był biały dom z brązowym ślaczkiem. A tata jaki był zadowolony.
Wyzimlak napisał/a:
Ja jak miałem jakieś 4lata zesrałem się na podwórku i nie mając jak podetrzeć dupy (a już wiedziałem, że tak trzeba) to wytarłem srake w elewacje. I był biały dom z brązowym ślaczkiem. A tata jaki był zadowolony.
Ta historia plus Twój avatar zaczynają być niepokojące. Masz w sobie coś z arabskiego szejka?
Wyzimlak napisał/a:
Ja kiedy miałem 5 postawiłem wielkiego kupsztala na beton przy kranie na podwórku u babci, kiedy się mnie spytała kto to zrobił, powiedziałem że to kura.
mamusia pierdolona 'sporsmenka' ile ten dzieciak łaził z tym klocem bo ona musi nagrać filmik j. Dziecko jak walnie kloca to przez pampra czuć z dwóch kilometrów. Dobrze tak kurwie niech teraz szoruje.
Ciekawe kto stawia klocka pod prysznicem,ja jedynie co,to oddaję złoty deszczyk..
darek1 napisał/a:
Ciekawe kto stawia klocka pod prysznicem,ja jedynie co,to oddaję złoty deszczyk..
Chyba Ci się coś kolego pomyliły strony. Chuj nas obchodzą Twoje deszczyki. A odpowiadając na twoje popierdolone pytanie: nikt nie "stawia kloca pod prysznicem". Nikt normalny kurwa.
Barnellini napisał/a:
Ta historia plus Twój avatar zaczynają być niepokojące. Masz w sobie coś z arabskiego szejka?
Raczej z polskiej modelki.
Myślałem że kolejne dziecko dostaje wypierdol od matki. A tu tylko obsrana ściana
dennissliwa napisał/a:
Te dziecko na koniec chciało polizać ta kupe
Bo chciało sprawdzić czy plastelin. Ale to gówno bo skąd w dupie plastelina.
bercisko napisał/a:
Bo chciało sprawdzić czy plastelin. Ale to gówno bo skąd w dupie plastelina.
Pedały nie takie rzeczy wsadzają sobie w dupę. Czekam na filmik pianką poliuretanową
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów