Taka biała.
Odnoszę wrażenie, że ten koleś tak długo czekał na tym podwyższeniu, że zasną z nudów i jebnął jak jebną...
Zasnął, jebnął! ĄŁ, kurwa, analfabetyzm wtórny!
Zasnął, jebnął! ĄŁ, kurwa, analfabetyzm wtórny!
Dobrze, że zwróciłeś mi uwagę, że zabrakło litery "ł" w wyrach "zasnął" i "jebnął". Brawo- piwo za spostrzegawczość!
Popraw sobie "Ął" na "Ał"...
ale chujnia dziewczynki z chłopcami na jednym wfie i nauczyciel pedofil każe mi się rzucać kutasem do dołu na dłonie dziewczyn które będą mnie trzymac, albo odwrotnie dziewczyna skacze i sobie chłopcy pomacają niewyrosłe cycki. co za pojeby zamiast jak normalny człowiek poprzeskakiwać przez kozła czy skok w dal to zmuszają do macanek międzypłciowych w tak młodym wieku
Kim trzeba być, żeby w prostym ćwiczeniu dla dzieci doszukiwać się obmacywania? Jak to jest twoje pierwsze skojarzenie na widok dzieci to polecam się udać do specjalisty od eutanazji.
Kim trzeba być, żeby w prostym ćwiczeniu dla dzieci doszukiwać się obmacywania? Jak to jest twoje pierwsze skojarzenie na widok dzieci to polecam się udać do specjalisty od eutanazji.
Księdzem?
niby dzieci a jednak kutasy mają i co wtedy jak koleżanka niechcący dotknie twojego kutasa na wfie? ja poczułbym się lekko zmolestowany, dlatego ciesze sie ze w polsce od podstawówki mieliśmy wfy osobno od dziewczyn
niby dzieci a jednak kutasy mają i co wtedy jak koleżanka niechcący dotknie twojego kutasa na wfie? ja poczułbym się lekko zmolestowany, dlatego ciesze sie ze w polsce od podstawówki mieliśmy wfy osobno od dziewczyn
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów