📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
__Tux__ napisał/a:
Ja jebię. Kolejna osoba naoglądała się w internecie chujowych ćwiczeń i bezmyślnie powtarza. Co to, kurwa, ma być? Nie można już normalnie podnosić ciężarów tylko trzeba wydziwiać jakieś fikołki?
cwiczenie akurat jest bardzo dobre, tyle ze ona zle je poprostu wykonala
Bez sens. Już ma i tak ma perfekcyjną dupkę. To był znak sił wyższych, że czas skończyć te wygłupy, iść do domu i dać facetowi czadu.
no jo nie, ale nie czaje po co taki duzy krazek , jak on tylko 5kg wazy? ehh kobietki.. sory, zmywarki .. do kuchni a nie na silke !
archymaster napisał/a:
no jo nie, ale nie czaje po co taki duzy krazek , jak on tylko 5kg wazy? ehh kobietki.. sory, zmywarki .. do kuchni a nie na silke !
Jak to po co, żeby na instagównie i srajtoku wyglądało, że jest elo super kurwa wysportowana. Bo bezmózgi nie zwrócą uwagi na to, że na krążku pisze 5kg tylko na to, że ma średnicę 50 cm. Przecież to nie jest nagrywane dla ludzi inteligentnych xD
Baronessa napisał/a:
Zamknij ryj szmatogłowa kurwo!
czyli dalej rozjebane pizdzisko piecze. jebanana paskuda.
Złamało kurwe
Natakich szczudłach nie mogło się to inaczej skończyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów