18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Skoczek48 2020-05-11, 4:24 3
I co w tym video było takiego. Zmarnowałem całe 42 sekundy życia patrząc jak małego kitajca i jednocześnie częściowo współwinowajce tego wszystkiego odkażają. Nazwa Sadistic.pl i ten poglądowy filmik jakoś tutaj no nie mają nic wspólnego. Oglądam cierpliwie do końca z myślą że zaś się coś wydarzy, że mu na łeb coś spadnie czy może prąd od tej wyparzarki, termometra czy co to, go popierdoli. A tu jeden wielki uj. Odkażanie żółtego bąbla. Nie no wstrząsające naprawdę to było. Teraz będę miał traumę cały dzień..
Nie wiem, bo może ja się mylę i w pojęciu Czarny humor coś się zmieniło.. Film owy jest właśnie w dziale pod nawiązującą nazwą. Idąc dalej:
Czarny humor – odmiana komizmu, polegająca na wydobywaniu efektów humorystycznych z zestawienia elementów grozy i absurdu, charakterystyczna dla nurtu nadrealizmu, teatru absurdu, a także różnych odmian groteski.
(źródło Wikipedia)
Zgłoś
silwerbalk 2020-05-11, 6:02
Kutwa coś za bogato jak na standardy komunistyczne.... Czyli albo placówka płatna albo partyjna
Zgłoś
suchy80 2020-05-11, 7:53
No i chuj, przyjdzie takich kilka tysięcy, bo to Chiny, to zanim wszystkich sprawdzą to ci co weszli pierwsi zaczną już z tej szkoły wychodzić a ci ostatni dopiero wchodzić.
Zgłoś
John Silver 2020-05-11, 11:25
Jeszcze powinien dmuchnąć w balonik
Zgłoś
Fansadola 2020-05-11, 19:28
Svenlee napisał/a:

Przecież widać, że to jakieś przedszkole premium. Mundurki mają, sprzętu co nie miara

A gdzie tam przedszkole mały chińczyk idzie do pracy
Zgłoś
Scyzor1519 2020-05-11, 22:28
Pojebane to wszystko
Przedszkola otworzyli, a np. fryzjera nie
Każą małym dzieciom być w odstępach 2m, te dzieci nawet nie rozumieją dlaczego, najprawdopodobniej to i tak nie będzie przestrzegane
Wszystko dąży do tego żeby nie dać zarobić i udupić te małe przedsiębiorstwa
Zgłoś
mystery0987 2020-05-11, 23:13
Świetnie szkolą społeczeństwo.

Zmieniajmy świat póki czas, potem może być za późno....
Zgłoś
SolAr 2020-05-12, 18:52
Taki chuj jak słonia nos... to skąd kurwa powrót tej jebanej ospy do Wuhan...

Born stupid? Try again...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów