📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I co w tym video było takiego. Zmarnowałem całe 42 sekundy życia patrząc jak małego kitajca i jednocześnie częściowo współwinowajce tego wszystkiego odkażają. Nazwa Sadistic.pl i ten poglądowy filmik jakoś tutaj no nie mają nic wspólnego. Oglądam cierpliwie do końca z myślą że zaś się coś wydarzy, że mu na łeb coś spadnie czy może prąd od tej wyparzarki, termometra czy co to, go popierdoli. A tu jeden wielki uj. Odkażanie żółtego bąbla. Nie no wstrząsające naprawdę to było. Teraz będę miał traumę cały dzień..
Nie wiem, bo może ja się mylę i w pojęciu Czarny humor coś się zmieniło.. Film owy jest właśnie w dziale pod nawiązującą nazwą. Idąc dalej:
Czarny humor – odmiana komizmu, polegająca na wydobywaniu efektów humorystycznych z zestawienia elementów grozy i absurdu, charakterystyczna dla nurtu nadrealizmu, teatru absurdu, a także różnych odmian groteski.
(źródło Wikipedia)
Nie wiem, bo może ja się mylę i w pojęciu Czarny humor coś się zmieniło.. Film owy jest właśnie w dziale pod nawiązującą nazwą. Idąc dalej:
Czarny humor – odmiana komizmu, polegająca na wydobywaniu efektów humorystycznych z zestawienia elementów grozy i absurdu, charakterystyczna dla nurtu nadrealizmu, teatru absurdu, a także różnych odmian groteski.
(źródło Wikipedia)
Kutwa coś za bogato jak na standardy komunistyczne.... Czyli albo placówka płatna albo partyjna
No i chuj, przyjdzie takich kilka tysięcy, bo to Chiny, to zanim wszystkich sprawdzą to ci co weszli pierwsi zaczną już z tej szkoły wychodzić a ci ostatni dopiero wchodzić.
Jeszcze powinien dmuchnąć w balonik
Svenlee napisał/a:
Przecież widać, że to jakieś przedszkole premium. Mundurki mają, sprzętu co nie miara
A gdzie tam przedszkole mały chińczyk idzie do pracy
Pojebane to wszystko
Przedszkola otworzyli, a np. fryzjera nie
Każą małym dzieciom być w odstępach 2m, te dzieci nawet nie rozumieją dlaczego, najprawdopodobniej to i tak nie będzie przestrzegane
Wszystko dąży do tego żeby nie dać zarobić i udupić te małe przedsiębiorstwa
Przedszkola otworzyli, a np. fryzjera nie
Każą małym dzieciom być w odstępach 2m, te dzieci nawet nie rozumieją dlaczego, najprawdopodobniej to i tak nie będzie przestrzegane
Wszystko dąży do tego żeby nie dać zarobić i udupić te małe przedsiębiorstwa
Świetnie szkolą społeczeństwo.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów