CyberRozmowy w CyberToku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
w ogole to ona jest Cyber zajebista
Wkłuwając mój boskomocny, czerwony trójząb Made In China w dupy ponurych grzeszników.
Dość kiepska próba odwrócenia uwagi od swojego "Ryja". Ale piwo jest.
jak jej się taki wygląd podoba, to niech sobie tak chodzi, mi to w niczym nie przeszkadza, a plusem jest to że na bank gorszy i przeraża moherowe staruchy.
ona wygląda trochę jak pudzianowski z twarzy
Taką szprychę nawet po litrze wódki jakbym miał przelecieć bym sie czuł jakbym walił konia przed komputerem Oo cyberseksik O_o
W sumie na rynku w Krakowie niczym by się nie wyrożniała od tamtejszych ludzi ;D
Pozdro i lecą błyskotliwe komenty
Pozdro i lecą błyskotliwe komenty
""9. "to jest sadistic tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie bo sadyzm to NIE JEST brak szacunku, kultury i elementarnej wiedzy ortograficznej a z tym niektórzy sobie lubią ten portal utożsamiać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów