📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Typowy pastisz, nie trzeba być geniuszem żeby widzieć że to nie jest 2077 tylko 2020. Poza tym czy to jest trochę tak że CD Projekt wywołał zwarcie w obwodch u lewackich recenzentów? Jak najbardziej, martwię się tylko że stworzyli niebezpieczny precedens, bo o ile ta gra ma trochę słuszności posiadając takie "chujowe" opcje to jakieś nowe gry które zostaną wydane w przyszłości, będą musiały iść jej śladem. Śmieszne że na żadnych materiałach promocyjnych oraz recenzenckich nikt nie gra czarnym :p serio, od kilku dni śledzę dokładnie cyberpunka w mediach i szczerzę myślałem że nie można zrobić czarnego :p.
Chwila chcesz mi powiedzieć że oburza ciebie gra? Gra która jest fikcją. Serio ... Z sadistic'a zrobiliście kwejka lub jeszcze gorsze gówno
Ja gram na mocnym PC w 1440p i poza kilkoma nieistotnymi bugami odnoszącymi się głównie do przedmiotów typu lewitujący kubek to gra jest epicka.
Gdyni nie skupiali się na doprawianiu kutasów babom i wciskaniu na siłe homoseksu to by i gra technicznie lepiej wyglądała.
GoodLuciferGirl napisał/a:
Chyba czas zapieprzać do maka na roboty albo na grabarza i zarobić na to cudo
przecież to jest twoje miejsce
Its not a bug , its a feature .
hellbwoi napisał/a:
Ojapierdole, gimbaza sie podnieca bo można zrobić w grze babe z chujem i faceta z cipką... noż kurwa, może idź zrobić bitwe o CDPR, coś na wzór bitwy pod empikiem, amebo pierdolona.
jaka gimbaza, jak ja mam 12 lat ...
Rozyk00 napisał/a:
ile ty masz lat?
12 a moj stary jara marlboro, a siostra nie ma balkonu, coś jeszcze?
Najbardziej bóldupi o cyberpunka cały ten plebs z biedakonsolą sprzed dekady.
I jeszcze krisman ale to debil.
I jeszcze krisman ale to debil.
Attero132 napisał/a:
Gra odnosi się do przyszłość a jak widać takie zboczenia są coraz częstsze...poza tym zrobiła się nagle moda na hejtowanie tej gry a ja powiem szczerze że na PC na ultra wygląda zajebiście i gra się całkiem przyzwoicie 8/10 bym dał. O konsolach się nie wypowiadam bo tam inna historia...
Co Ty pierdolisz, gra ma 0 contentu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów