Miłego oglądania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobre, ale mam nadzieje, że nie będzie się to zbyt często powtarzać...
He he he, dobre - ciekawe ilu pomyśli: "kurwa, coś mysz mi nie działa"?...
Dobry filmik.
Klikałem jak głupi przez 30 sekund, wielkie kurwa dzięki hehe
Myślałem że się Sadistic zjebał
Nareszcie jakiś oryginalny pomysł. [UWAGA: Dalszą część posta należy brać nie na poważnie] A teraz wypierdalaj, bo ja na to wcześniej nie wpadłem i to Tobie biją brawa, a nie mi. Do tego zużyłem mysz, klikając dwa razy w coś, w co nie da się kliknąć (tylko ja kliknąłem zaledwie dwa razy?).
Było już kiedyś coś podobnego, ale nosiło nazwę "test dla debili" czy jakoś tak. a teraz wybaczcie ale ide spać na kurwa zasłużony wypoczynek. ^^
Kurwa :/ Godzina 6:33, zimno, pada deszcz, dworzec pks zielona góra, temat: o dużo cycków, no to chociaz jedna mila rzecz dla oka, a tu takie buty :/
Goly**gangster napisał/a:
Było już kiedyś coś podobnego, ale nosiło nazwę "test dla debili" czy jakoś tak.
sadistic.pl/jak-potwierdzic-ze-ktos-jest-idiota-vt17892.htm
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów