Statystycznie dziewięciu na dziecięciu polaków woli duże cycki, dziesiąty woli pozostałych dziewięciu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:58
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O, kolejna ofiara pedalskiej propagandy, która wierzy że 10% społeczeństwa to zboki.
@Up Jeśli wszystko bierzesz tak poważnie to musisz mieć przejebane
Kawał dobry, tylko stary w cholere.
Kawał dobry, tylko stary w cholere.
90% Polaków jest zadowolonych z życia, pozostałym 10% brakuje kasy na narkotyki:)
90% użytkowników sadola nie cierpi sucharów Bongmana, pozostałe 10% jest niewidome tudzież opóźnione w rozwoju.
To jesteś niewidomy, bo to nie Bongman.
A 9 na 10 osób uczesniczących w gwałcie zbiorowym, jest z niego zadowolone.
A 9 na 10 osób uczesniczących w gwałcie zbiorowym, jest z niego zadowolone.
znowu to na głównej?wystarczy wrzucic kawał sprzed roku i nikt sie nie skapnie albo nikomu sie nie chce szukac, ale starczy że mod pamieta to bez słowa wyjaśnienia wali do bylo.pl
Siwy_dym napisał/a:
Statystycznie dziewięciu na dziecięciu polaków woli duże cycki, dziesiąty woli pozostałych dziewięciu...
Statystycznie to ja i ty i cała reszta mamy po jednym jądrze......a i to nie bardzo
chuj w dupe autorowi tematu za [nieudolne] cytowanie Jacka Piekary i podpisywanie się pod tym.
Siwy_dym napisał/a:
POLAKÓW
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów