18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Cycki
Alien_12 • 2013-09-11, 17:44
Cycki są jak słońce: można w nie tylko co chwilkę szybciutko zerkać. Ale spróbuj założyć okulary przeciwsłoneczne a możesz patrzeć aż się świat skończy
Zgłoś
V................t 2013-09-11, 17:53
W sumie...prawda.
Zgłoś
Kubarj 2013-09-11, 17:59 1
Po 30 latach obserwowania cycków, mój orzeł ma już wyjebane w tym temacie płożył się na workach i odpoczywa.
Zgłoś
Janus92 2013-09-11, 18:01 1
@up
Bo Twoja baba ma po prostu brzydkie.
Spróbuj z takimi:

Zgłoś
KrisCFC 2013-09-11, 19:01 2
Autor chyba nie ma dziewczyny.. ona i bez okularów pozwala zerkać..ba! Nawet dotykać, całować, miętosić, gryźć itp itd etc..

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
Nameless 2013-09-11, 19:08 13
@up
Do niedawna prawiczek, co? Taki zaaferowany tematem i trochę chwalipięta w jednym...
Zgłoś
MedionPL 2013-09-11, 20:03
Stare jak świat
Zgłoś
Mr.Benny 2013-09-11, 20:14
Spaliłeś jak gówniarz opony w beemce, powinno być tak:

- w dekolt to ja mogę patrzyć najwyżej kilka sekund.
Ale jak mam na nosie okulary przeciwsłoneczne to mogę się już gapić godzinami...

Zgłoś
KrisCFC 2013-09-11, 20:17
Nameless napisał/a:

@up
Do niedawna prawiczek, co? Taki zaaferowany tematem i trochę chwalipięta w jednym...

Dupcys synu... Prawiczkiem przestałem, być dawno temu...zresztą chuj Cię to obchodzi biografię piszesz czy co? I gdzie Ty w tamtym poście masz kurwa chwalenie się?..

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
M@rio 2013-09-11, 20:18 1
Zgłoś
kapral 2013-09-11, 20:18
coś w stylu:

Kanapka jest jak zupa, tylko że zupę można wypić ale kanapkę też.
Zgłoś
Nameless 2013-09-11, 20:22
KrisCFC napisał/a:

Dupcys synu... Prawiczkiem przestałem, być dawno temu...zresztą chuj Cię to obchodzi biografię piszesz czy co? I gdzie Ty w tamtym poście masz kurwa chwalenie się?..

Jasne, jasne
A napisałeś to tak, jakbyś się chciał pochwalić, że masz dziewczynę, której możesz gryźć suty
Zgłoś
Alien_12 2013-09-11, 20:40
KrisCFC napisał/a:

Autor chyba nie ma dziewczyny

Skąd wiesz?
Zgłoś
QKLUX 2013-09-11, 20:57
Ja wiem, mogę Ci powedzieć.
Zerka na cycki przez chwilkę i cieszy się że jak okularki założy to może pogapić się chwilę dłużej.
Jakby miał dziewczynę od tygodnia to pieprzyłby okulary i by miętosił.
A jakby miał doświadczenie, to wiedziałby co to seks hiszpański.
Autor wciąż cieszy się z możliwości swoich pierwszych ciemnych okularków.

@Alien_12: wyściskaj tatę za te okulary i szybciutko googluj co to Hiszpan, żebyś wiedział w którą stronę zmierzać.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów