Cycki są jak słońce: można w nie tylko co chwilkę szybciutko zerkać. Ale spróbuj założyć okulary przeciwsłoneczne a możesz patrzeć aż się świat skończy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
W sumie...prawda.
Po 30 latach obserwowania cycków, mój orzeł ma już wyjebane w tym temacie płożył się na workach i odpoczywa.
Autor chyba nie ma dziewczyny.. ona i bez okularów pozwala zerkać..ba! Nawet dotykać, całować, miętosić, gryźć itp itd etc..
Do niedawna prawiczek, co? Taki zaaferowany tematem i trochę chwalipięta w jednym...
Spaliłeś jak gówniarz opony w beemce, powinno być tak:
- w dekolt to ja mogę patrzyć najwyżej kilka sekund.
Ale jak mam na nosie okulary przeciwsłoneczne to mogę się już gapić godzinami...
- w dekolt to ja mogę patrzyć najwyżej kilka sekund.
Ale jak mam na nosie okulary przeciwsłoneczne to mogę się już gapić godzinami...
Dupcys synu... Prawiczkiem przestałem, być dawno temu...zresztą chuj Cię to obchodzi biografię piszesz czy co? I gdzie Ty w tamtym poście masz kurwa chwalenie się?..
Jasne, jasne
A napisałeś to tak, jakbyś się chciał pochwalić, że masz dziewczynę, której możesz gryźć suty
Ja wiem, mogę Ci powedzieć.
Zerka na cycki przez chwilkę i cieszy się że jak okularki założy to może pogapić się chwilę dłużej.
Jakby miał dziewczynę od tygodnia to pieprzyłby okulary i by miętosił.
A jakby miał doświadczenie, to wiedziałby co to seks hiszpański.
Autor wciąż cieszy się z możliwości swoich pierwszych ciemnych okularków.
@Alien_12: wyściskaj tatę za te okulary i szybciutko googluj co to Hiszpan, żebyś wiedział w którą stronę zmierzać.
Zerka na cycki przez chwilkę i cieszy się że jak okularki założy to może pogapić się chwilę dłużej.
Jakby miał dziewczynę od tygodnia to pieprzyłby okulary i by miętosił.
A jakby miał doświadczenie, to wiedziałby co to seks hiszpański.
Autor wciąż cieszy się z możliwości swoich pierwszych ciemnych okularków.
@Alien_12: wyściskaj tatę za te okulary i szybciutko googluj co to Hiszpan, żebyś wiedział w którą stronę zmierzać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów