📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla mnie taki syntholarz to taki sam zjeb umysłowy co ci różni którzy mają pierdyliard kolczyków i tunelów w ryjach, jakieś kolorowe fryzurki i jeszcze często tatuaże na mordach do kompletu.
Każdego normalnego to obrzydza a im się podoba.
Każdego normalnego to obrzydza a im się podoba.
up. a ty masz mózg jak ten brokuł wyżej
ten synthol poza tym, że się wygląda jak idiota powoduje wzrost siły? Tak tylko pytam zanim wyśmieję jakiegoś na ulicy
Hrabia Drapula napisał/a:
up. a ty masz mózg jak ten brokuł wyżej
No pochwal się ile masz kolczyków w mordzie
Dobra, nieważne. Znalazłem twoją fotkę.
Już z dwojga złego jednak wolę gościa z olejkiem w cycku niż takie coś
Jak stary, tak głupi... Jego wiek równa się ilorazowi inteligencji jaki posiada.
nowynick - mięśnie puchną, bo dostają zapalenia od syfu, który sobie wstrzykuje i jeśli nie robi podtrzymania na siłce, to jest poprostu spuchnięty jak po upierdoleniu przez olbrzymią osę. Poprawcie mnie jeśli się mylę sadolowi sterydziarze
nowynick - mięśnie puchną, bo dostają zapalenia od syfu, który sobie wstrzykuje i jeśli nie robi podtrzymania na siłce, to jest poprostu spuchnięty jak po upierdoleniu przez olbrzymią osę. Poprawcie mnie jeśli się mylę sadolowi sterydziarze
Marit Bjoergen lubi to
Marita nie używa syntholu. Ona została urzeźbiona przez vistrol i syropy na kaszel
Od testosteronu ma paułkę większa niż nie jeden zawodowy onanista z sadola.
Od testosteronu ma paułkę większa niż nie jeden zawodowy onanista z sadola.
Internetowi napinacze teraz będą krytykować, a żaden nie ruszy się na siłowni, żeby zrobić taką rzeźbę.
to tylko do wygladu żadnej sily mu niedaje. przeciwnie jak by ćwiczył to by to jeblo i zalalo pół siłowni... dalej się zastanawiam po jaka cholere to ludzie wstrzykuja
...a nogi na 100% cienkie jak słomki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów