Pijanystary napisał/a:
Wracając do tematu, walisz jakieś Braunowskie śmieci z bani które nijak nie mają się do rzeczywistości ale będziesz przepychał jakieś nowe porządki świata, zamordyzmy i inne gówna z dupy Korwina
No fajnie, że tak śledzisz ich wypowiedzi, bo ja nie. Może oni przytaczają moje słowa, które gdzieś wyszukali w internetach, a może zwyczajnie każdy dochodzi do tego samego. Jebać to. Rozmawiasz ze mną i to są moje wnioski.
Pijanystary napisał/a:
nie zauważając że w 2019 roku przeciętny Polak był najzamożniejszym Polakiem w historii Polski
Nigeryjczyk też był najzamożniejszy w historii Nigerii... co za argument z dupy, który jeszcze nazywasz "obiektywnymi faktami". Nie ma co, dojebałeś mi i już się nie podniosę...
Ciekawy jestem czy wszystko co nie pasuje do Twojej wymuskanej koncepcji "świata rzeczywistego" określasz szarościami, bo przecież nic nie jest czarno-białe. Wyparcie jak chuj, żryj dalej niebieskie piguły.
Aha, w sumie warto zapytać o jakiej zamożności piszesz? Pół wieku temu facet mógł utrzymać czteroosobową rodzinę z pracy fizycznej. Opowiedz mi jak to jest że wynagrodzenia rosną znacznie wolniej niż koszty życia?