📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
u mnie w lato ciawa kwiatki wciskał starszym kobitką to dostał kopa - a jak się kurwa zdziwił
do końca filmu miałem cichą nadzieję, że może jednak mu wypierdoli i wyłączy brudasowi światło. Tak czy inaczej, dobrze, że chociaż go przegonił.
Piękne zatrzymanie obywatelskie z tym ze, gdyby to była okolica bramy lub cygańskie getto w Zabrzu... został by przejęty przez oddział szturmowy w ilości 20 cygsów i jescze rower by mu zajebali.
Takie same ścierwo jak polacy wciskający emerytom garnki czy pościel na pokazach.
(celowo z małej, bo takie śmieci nie zasługują na wielką literę...)
(celowo z małej, bo takie śmieci nie zasługują na wielką literę...)
hehe koles ma glos jak szpryca z tibijki
Przegonił cygana i sam pewnie wyciągnął torbę z jakimiś patelniami i rondlami na handel
Gdyby Wam sprzedawał złote zegarki z tombaku to byście brali jak chytra baba z Radomia.
Nie mówiąc o kurwa rzeczach dla swoich kobitek.
Nieładnie, nieładnie.
Nie mówiąc o kurwa rzeczach dla swoich kobitek.
Nieładnie, nieładnie.
Brudas pójdzie dwie przecznice dalej i upłynni całą torbe w godzinę - wniosek? Nic nie da przeganianie pojedynczych przypadków. Gdyby każdy dostawał po pysku i zostałby mu zabrany towar to z czasem byśmy się tego ścierwa może i nawet pozbyli z kraju, bo nie mieliby tu czego szukać. Świetnie by posłużyła do tego pato bojówka pseudo kibiców itp., chłopaki lubią się napierdalać nawet bez celu, bo rządzą nimi wyłącznie zwierzęce instynkty, więc gdyby miał ich kto poprowadzić i zachęcić do takich działań to możnaby zacząć nowe porządki, trochę zasad by się przydało w tej krainie samowolki dla wałów i złodziei.
Czerstwy napisał/a:
Brudas pójdzie dwie przecznice dalej i upłynni całą torbe w godzinę - wniosek? Nic nie da przeganianie pojedynczych przypadków. Gdyby każdy dostawał po pysku i zostałby mu zabrany towar to z czasem byśmy się tego ścierwa może i nawet pozbyli z kraju, bo nie mieliby tu czego szukać. Świetnie by posłużyła do tego pato bojówka pseudo kibiców itp., chłopaki lubią się napierdalać nawet bez celu, bo rządzą nimi wyłącznie zwierzęce instynkty, więc gdyby miał ich kto poprowadzić i zachęcić do takich działań to możnaby zacząć nowe porządki, trochę zasad by się przydało w tej krainie samowolki dla wałów i złodziei.
Prowadź wodzu!
Eh przedsiębiorczy autor to nie jest. Ani nie zglosił ani fanta od niego nie wziął. Podniecił się nagrywaniem. I po chuj to było? Rom wroci na Słowację. A nasi to samo robią w Londynie tak na marginesie
Łaził za mną taki na parkingu i wciskał wiertarki łamaną angielszczyzną. Grzecznie trzy razy powiedziałem, żeby odszedł ale był natrętny, więc kazałem mu wypierdalać. Nagle pan polskiego się nauczył i kolegów zaczął wołać po ichniemu. Zleciało się w moment chyba z pięciu brudasów i coś seplenili do mnie. Często podróżuję po Polsce i spotykam tego bydła od groma. Szczególnie na mopach A4. Wiertarki, golarki, aparaty, perfumy, zegarki, biżuteria, noże i kalendarze z papieżem polakiem... mają wszystko, a tirowcy jak nie rykną i cygan obada, że pizda mu się trafiła to ładują się do kabiny śmierdziele albo dosłownie wrzucają towar przez okno i wołają "przyjaciel tylko 50, okazja"...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów