Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:06
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Cygan i giełda samochodowa.
riddik33 • 2013-08-04, 20:32
Witam taka oto ciekawa sytuacja dziś się zdarzyła na giełdzie samochodowej na Załężu koło Rzeszowa :

Przechodzę sobie koło Mercedesa cabrio ( miał około 260 koni) i odszedłem kilka kroków a tu włącza się u niego alarm i widzę cipatego w odległości 2 metrów od auta a z tłumu dobiega głos :
- dobry alarm w tym Mercu , rumuna wyczuwa z daleka
- bł błe gale gable{jakoś tak} ( tyle właśnie pod nosem zamruczał ciapaty i czym prędzej oddalił się )

Przynajmniej 10 osób w tym Ja miałem bekę aż do popołudnia.

A gdy opowiedziałem o tym koledze i opisałem autko mu to odpowiedział do mnie:
- huj tam z tymi 260 konikami zajebisty alarm ma
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
BongMan 2013-08-04, 20:38 19
I to jest piękne. Wszyscy Polacy powinni razem i solidarnie jebać i zwalczać całą tą obcą hołotę. Chuj tam, że Polak Polakowi wilkiem, ale już lepszy znajomy wróg niż obcy.
Zgłoś
Foodman 2013-08-04, 20:46 2
Alarm na ciapatych w sumie wystarczy
Zgłoś
pakicito 2013-08-04, 21:35 5
Cytat:

Polak Polakowi wilkiem

szczególnie jak w 10 letnim 1.9 TDI Polak Polakowi wkręca, że to ma 180 tys. przebiegu
Zgłoś
daniel5995 2013-08-04, 21:45 1
@UP
Akurat ojca passat b3 gdy go sprzedawaliśmy miał 190 tyś przebiegu 2 lata temu i był to rzeczywisty przebieg bo samochód był u Nas od nowości ale oczywiście kupujący wyskoczył
"To ile on ma na prawdę ? 300 czy 400 tyś tego przebiegu"...
Aż się wkurwiłem że przez tych pajacy co cofają liczniki nawet w prawdziwy przebieg człowiek nie uwierzy.
Zgłoś
juzeg 2013-08-05, 16:14 4
Piwo za Rzeszów
Zgłoś
DDS 2013-08-05, 16:29
Pozdrów ode mnie tego swojego chłopaka
Zgłoś
Lemon19 2013-08-05, 16:38
Dobra, przyznaj się, to Ty byłeś tym ciapatym.
Zgłoś
bury22 2013-08-05, 17:02 1
Kurwa jaki opis Mietka "miał 260 koni " prawie jak baba
- jakie masz auto ?
- Czerwone !

Bądź kurwa Mężczyzną !!
Zgłoś
Imper3838 2013-08-05, 17:20
Przydałby się na przyszłość we Francji, Niemczech, Holandii, taki alarm z funkcją automatycznego wzywania najbliższego patrolu wojskowego albo automatycznego wybuchu.

Bij ciapaka!
Zgłoś
tranzystor 2013-08-05, 17:50
pakicito napisał/a:

szczególnie jak w 10 letnim 1.9 TDI Polak Polakowi wkręca, że to ma 180 tys. przebiegu

Dziesięcioletnie, to mają w Polsce poniżej 100k km! 180k km to mają trzydziestoletnie Golfy 1,6d
Zgłoś
Jackofspam 2013-08-05, 17:54
To do cholery cygan czy Rumun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i od kiedy cyganie czy Rumuni sa ciapatymi
Zgłoś
E................2 2013-08-05, 18:02
Jackofspam napisał/a:

To do cholery cygan czy Rumun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i od kiedy cyganie czy Rumuni sa ciapatymi

każdy niebiały i/lub muzułmanin to ciapaty! pozaty z tymi cyganami-rumunami jest tak, że Rumunia jest światową wylęgarnią cyganów, więc nazwanie cygana Rumunem nie jest błędem !
Zgłoś
Kuntakinte 2013-08-05, 18:20
riddik33 napisał/a:

- huj tam z tymi 260 konikami zajebisty alarm ma

Ja rozumiem, że ktoś nie umie napisać rzeżucha.....ale kurwa w słowo jakże popularne w naszym języku a mianowicie 'chuj' pisze się przez CH !
Zgłoś
Imper3838 2013-08-05, 18:21
Jackofspam napisał/a:

Ciapaty to określenie na kogoś o ciemniejszej karnacji, ale jeszcze nie czarnej. Poza tym cyganie najprawdopodobniej pochodzą z Indii. A ciapaty w pierwotnej formie określało właśnie hindusów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem