18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Kilka dni temu we Wrocławiu odbyła się manifestacja :
“Wrocław dla wszytkich! Bez nienawiści!” – Parada uliczna

Uczestnicy nieśli transparenty ze wzniosłymi hasłami "Każdy inny, wszyscy równi, Stop rasizmowi" itp.
Jednym z organizatorów było stowarzyszenie NOMADA - Stowarzyszenie na rzecz integracji społeczeństwa wielokulturowego,
Które to zaprosiło swoich cygańskich braci do udziału w walce z faszyzmem.

A oto relacja jednego z uczestników:
"Frekwencja bardzo na plus. Z mojej strony jednak pewna uwaga do stowarzyszenia Nomada. Przyprowadzacie Romów na marsz jak najbardziej ok, tylko dlaczego oni żebrzą wśród uczestników? Szkoda, że pewni uczestnicy zasłaniają twarze. Nie rozumiem tej napinki, ponieważ nasz strona nie szuka nigdy konfrontacji, od tego jest policja przecież żeby ochraniać manifestantów i zawsze reaguje na nasze zgłoszenia."

Jak widać cygany nie przepuszczą żadnej okazji
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
uladrakula 2013-03-25, 15:57 15
Deportować w pizdu
Zgłoś
kolborano 2013-03-25, 16:13 4
gruzu im nie dali to z głodu
Zgłoś
j................e 2013-03-25, 18:07 14
Andersa zabrakło, wszyscy w jednym miejscu...
Zgłoś
alterego 2013-03-26, 18:04 4
Co za skurwysyny !!!!
Zgłoś
J................d 2013-03-26, 18:36 27
"Każdy inny wszyscy równi" - zawsze jak słyszę to hasło to przypomina mi się ten oto obrazek:
Zgłoś
finkreth 2013-03-26, 19:26 9
Ja w ogóle nie rozumiem sensu takich organizacji. Każda społeczność etniczna ma swoje miejsce - biali w europie, czarnuchy w afryce, ciapaki pod ziemią a cyganie na wysypiskach śmieci. Trzymajmy się tego a wszystko będzie w porządku i nie będzie rasizmu.
Zgłoś
monto 2013-03-26, 19:50
ja sie pytam gdzie sa kibole jak ich potrzeba
Zgłoś
alveanerleo2 2013-03-26, 19:54 1
Jak w ogóle można nazywać takie żałosne imitacje ludzi, jak cyganie, osobami. Mówi się brudas albo cygan.
Zgłoś
kossa69 2013-03-26, 21:27 1
monto napisał/a:

ja sie pytam gdzie sa kibole jak ich potrzeba

Kibole by zrobili anty-manifestacje i w media znowu byłoby głośno przez kilka dni że każdy kibol to rasista, bandyta, psychopata itp. A zwykły obywatel co ogląda papkę w tv uwierzy w to, bo przecież media mówią zawsze prawdę. Wiec ja jako kibic nie widzę sensu by coś robić skoro mam później być nazywany przez całe społeczeństwo faszystą. Ludzie wyłączą tv, zrozumieją co się dzieje w Polsce to wtedy bez wahania wyjdę na ulice by walczyć o swoje. To jest moje zdanie. A do tych hejterów, lewaków, katolików i innych bez mózgów co będą sapali do mnie zapraszam na pw, spotkamy sie i powiesz mi to w oczy
Zgłoś
Radziejny 2013-03-26, 21:36
Panda!

Pan da złotówkę !
Zgłoś
j................� 2013-03-26, 22:31
finkreth,

dokładnie po wkurwiać matkę naturę? Przecież kto czarnym nielotem się urodził ten białym orłem nie umrze...
Zgłoś
ritu4l 2013-03-26, 23:01 1
Jaki rodowity Polak chce takiego gówna we własnym kraju, gdzie ja żyję?

Zmanipulowane przez tvn lewackie kurwy żydowskie!
Zgłoś
P................M 2013-03-27, 1:03
Na Madagaskar z nimi Hmmmmm o ile dobrze pamiętam już kiedyś jeden wielki człowiek miał taki pomysł co do niższych ras
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem