samo życie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I tu pojawia sie pytanie ,czy sie smiac ,czy plakac?
Jebana Polska rzeczywistosc.
Nie glosze rasistowskich hasel ,no ale kurwa jak mozna pozbawiac
polskie rodziny dachu nad glowa ,a dawac je tym brudasom?
Polska dla Polakow!
Jebana Polska rzeczywistosc.
Nie glosze rasistowskich hasel ,no ale kurwa jak mozna pozbawiac
polskie rodziny dachu nad glowa ,a dawac je tym brudasom?
Polska dla Polakow!
Powiem że ten żart mnie bardziej wkurwił niż rozśmieszył. A to dlatego że jest taki realistyczny. Bo tak właśnie dzieje się naprawdę. Swojego obywatela dobić , dojebać i wyciągnąć kasę ile się da. A różnego rodzaju brudasom to hojne mieszkanka , kasę i żarcie dają.
Kto do kurwy nędzy rządzi tym krajem? Jak można gnębić swoich a dawać obcokrajowcom? To kompletnie chore.
Kto do kurwy nędzy rządzi tym krajem? Jak można gnębić swoich a dawać obcokrajowcom? To kompletnie chore.
Also gniję z biedy umysłowej która piszę "Łojezu ale siem wkurwiłem bo to sama prafda jezd". Głównie dlatego iż 90% tych "ludzi" za największe zmartwienie może uznać to iż jutro będą kartkówki w licbazie pisać.
Shatter Z przykrością stwierdzam że twój poziom umysłowy jest na takim samym pułapie jak ortografia i umiejętność pisania na komputerze.
Chuja wiesz o życiu bo pewnie u mamusi jeszcze siedzisz na garnuszku. Gacie i skarpetki wypierze i zadowolony.
Chuja wiesz o życiu bo pewnie u mamusi jeszcze siedzisz na garnuszku. Gacie i skarpetki wypierze i zadowolony.
Dużo łatwiej oddać mieszkanie singlowi/wdowcowi niż rodzinie z dziećmi. Jednej osobie wystarczy kawalerka, dla matki/ojca z dziećmi potrzeba oczywiście większe mieszkanie - dzieci nie mogą dzielić pokoju z rodzicami.
Więc prostym jest, że skoro gmina ma do oddania 10 kawalerek, i dwa dajmy na to m3, to jeżeli więcej niż te dwie osoby będą się starać o takie mieszkanie, to komuś zostanie ono odmówione.
Takie to trudne, gimbusy?
Więc prostym jest, że skoro gmina ma do oddania 10 kawalerek, i dwa dajmy na to m3, to jeżeli więcej niż te dwie osoby będą się starać o takie mieszkanie, to komuś zostanie ono odmówione.
Takie to trudne, gimbusy?
Dla biednego zawsze wiatr w oczy i w chuj w dupę.
Smutne ale prawdziwe.
Smutne ale prawdziwe.
U nas to cyganie niestety powoli staja sie tym samym, czym sa w tej chwili turasy w niemczech (z malej bo to chuje zlamane, ktore nic z tym zrobic nie chca).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów