Jak zwykle przeglądam sobie OR (http://www.otwarta.org/atak-na-romow-w-zabrzu/). Zawsze można tam jakieś lewackie wypociny i mądrości życiowe poczytać. Nie chodzi o pobicie, bo mam nadzieję, że to policja wyjaśni i winni zostaną ukarani. Tym razem dowiedziałem się jednak jak można eufemistycznie opisać zachowania Cyganów. Tak błogi opis dzielnicy cygańskiej, że aż miałem chęć się tam przeprowadzić. Artyzm doboru słów godny poety.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
Jakoś nie czuję zmartwienia tym incydentem. Ta cała globalizacja hołdowana przez media i polityków już dawno temu bokiem mi wyszła. Każdy powinien żyć u siebie w kraju i walczyć o dobrą jakość życia w nim, taka jest moja opinia i tyczy się ona również samych Polaków, basta.
Piridais napisał/a:
Jakoś nie czuję zmartwienia tym incydentem. Ta cała globalizacja hołdowana przez media i polityków już dawno temu bokiem mi wyszła. Każdy powinien żyć u siebie w kraju i walczyć o dobrą jakość życia w nim, taka jest moja opinia i tyczy się ona również samych polaków, basta.
Popraw "polaków" na "Polaków" to się zgodzę z Tobą.
Cytat:
jak zwykle w ciepły piątkowy wieczór wylegli przed domy
Jak zwykle w każdy wieczór i każde popołudnie i każde południe i każdy poranek.
Nie mają nic lepszego do roboty bo statystycznie pracujących cyganów jest 1%.
Taka jest brutalna statystyka. 99% cyganów w Polsce nie pracuje a leci na zasiłkach.
Nie podam statystyk przestępczości bo nie chcę skłamać.
I jak już wcześniej mówiłem: pierdolę mówienie rom. Cygan to cygan.
Jak zaczną pracować i dorzucać się do skarbu państwa to będę ich szanować. Póki co pierdolę.
Jak mnie wnerwia określenie pseudokibice, do cholery są dwa typy kibiców: 1) kibice 2) radykalni kibice a nie żadni pseudokibice. I tu właśnie radykalni kibice odwiedzili centrum Zabrza, koniec i kropka.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Aaa... pozwole sobie przenieść na główną z 5-cioma piwami
-pseudorząd(poprzedni i aktualny)
-pseudoparlament
-pseudourzędnicy
-pseudosłużba zdrowia
-pseudopolicja
-pseudodziennikarze
a jak trzeba będzie tego bronić..bajzlu...to się pewnie okaże,że zostaną tylko "pseudokibice"
-pseudodemokracja
-pseudorząd(poprzedni i aktualny)
-pseudoparlament
-pseudourzędnicy
-pseudosłużba zdrowia
-pseudopolicja
-pseudodziennikarze
a jak trzeba będzie tego bronić..bajzlu...to się pewnie okaże,że zostaną tylko "pseudokibice"
10 piw i główna ?
Rozumiem, że większość z komentarzy odnosi się tylko do słowa cyganie a nie samego materiału, "15-nasto letnia poszkodowana" ... no, ale jaki kraj tacy bohaterowie.
Wkuwiony napisał/a:
Rozumiem, że większość z komentarzy odnosi się tylko do słowa cyganie a nie samego materiału, "15-nasto letnia poszkodowana" ... no, ale jaki kraj tacy bohaterowie.
Normalnie też bym był zszokowany takim barbarzyństwem, że ktoś pobił 15 letnie dziecko ale za chwilę dostałem olśnienia. W kulturze cygańskiej 15 latka to jest już matka pięciorga dzieci, która bawi wnuki.
Duch napisał/a:
Aaa... pozwole sobie przenieść na główną z 5-cioma piwami
Z modem nie wygrasz
Widzę, że mamy niedojebów którzy nie wiedzą jak działa sadistic.
Aby wejść do działu absurdy dnia codziennego albo inne czarności bądź też historie z dokumentami lub polityka i religia nie jest wymagane 20 piw jak w przypadku filmików i fotek.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Aby wejść do działu absurdy dnia codziennego albo inne czarności bądź też historie z dokumentami lub polityka i religia nie jest wymagane 20 piw jak w przypadku filmików i fotek.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów