Ci pieprzeni cyganie nie mają w sobie za grosz godności. Nie dość że na moich oczach podpierdolił mojego peta, to jeszcze skurwiel prosi o ogień...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ja bym im wszystkim dał ognia.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
@up
To jest fake. Widziałeś kiedyś takiego małego skurwiela z całym papierosem w ustach? Ja nie.
To jest fake. Widziałeś kiedyś takiego małego skurwiela z całym papierosem w ustach? Ja nie.
A Ty nie miałeś godności mu wyjebać.
Było mu zabrać tego peta w ostatniej chwili gdy przykładałbyś odpaloną zapalniczkę i go zniszczyć (no chyba, że chciałbyś jarać po nim i jego łapach).
Nie cierpię śmierdzieli.
Nie cierpię śmierdzieli.
lukasoon15 napisał/a:
@up
Nie żaden fake tylko kawał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów