📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
Jak twój organizm ich nie toleruje, to nie musisz dawać im się ruchać, prawda?
Kolega powyżej... no,no... humor wysokich lotów.
Ja tam toleruję laktozę, mógłbym żłopać mleko litrami i jeść jogurty, sery, masło, serki homo i całą resztę oraz te produkty, w których laktoza została zmieniona w kwas mlekowy, tzn. maślanka, kefir, zsiadłe mleko,... To są smaki!
Podobno Żydom w sobotę nie wolno stykać się z niczym brudnym. Znacie jakąś religię, która zabrania kontaktu z cygaństwem i innymi muzułmaństwami? Może by jakąś stworzyć?
Już jest taka jedna "Polski Kościół Wpierdolu Obcym" w skrócie ONR.
Ty się nie baw w religię tylko edukuj, bo wole być sam otoczony istotami rozumnymi niż byc częścią religii z bandą debili.
Ty się nie baw w religię tylko edukuj, bo wole być sam otoczony istotami rozumnymi niż byc częścią religii z bandą debili.
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Może jakieś szczepienia na NFZ ?
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Ale mimo to są w twoim odczuciu słodcy.......
Cyganie są jak nasz rząd. Nikt ich nie toleruje, a jednak żyją.
.
.
.
.
.
.
Mój organizm ich nie toleruje
To się leczy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów