18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Cyganie w Rosji
malvo • 2012-07-06, 23:53
Podczas podróży !!! p.s. Ścisz Vol !!!

Nie mój filmik , nic nie progaguje
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
SharpSe 2012-07-07, 12:18
I to mi sie podoba. Z gowniarza wyrosnie wieksze gowno niz jego matka. Niech sie uczy. No ale fajniejsze dla co poniektorych byla "Oda do radosci". Sadol juz od wielu miesiecy sie stacza niestety.

@zielonyyoo

Sadysta ze mnie. Taka kurewsta natura.
Zgłoś
BartiHero 2012-07-07, 13:00 1
Widzę że znaleźli się obrońcy praw zwierząt na forum . Cygan dostał po ryju , kurcze a ja tak strasznie mam to w dupie ;(
Zgłoś
Pleso93 2012-07-07, 13:21 10
Kurwa, cyganów Wam szkoda?
Powiedzcie jeszcze, że to nie ich wina, że się tacy urodzili
Zgłoś
Miki6830 2012-07-07, 14:37 1
Cyganów nie cierpię ale bardziej od cyganów nienawidzę jebanych nazistów !
Zgłoś
ore 2012-07-07, 16:43
jeśli to córka to i tak dała spierdolke na 2 skrzyżowanie
Zgłoś
GhostScarface 2012-07-07, 18:12 1
white power rosyja,.przeciez to pół mongoła pół worka z węglem kurwa.
Zgłoś
Bard_Zerald 2012-07-07, 18:28
Nie lubię jebanych skinheadów, nie lubię nazistów, nie lubię cyganów, nie lubię większości żydów, nie lubię arabów, nie lubię masy polaków, rusków, francuzów (bo są pedalscy), masy internautów, nie lubię kwejkowiczów... kurwa ale ze mnie zajebisty hejter.

Ale szczerze mówiąc bicie kobiet i dzieci jest poniżej poziomu mojej moralnej tolerancji. Powinni pobic cygana, a nie kurwa matke z dzieckiem, jebani debile. A cygana takiego, który coś robi, kombinuje czy coś
Zgłoś
Loaloa 2012-07-07, 18:33 2
Cytat:

Może i inicjatywa dobra ale nie musieli tego robić na oczach dzieciaka.

Masz rację, powinien bachorowi najpierw wyłupić oczy.
Zgłoś
Pleso93 2012-07-07, 19:14
Bard_Zerald napisał/a:

Ale szczerze mówiąc bicie kobiet i dzieci jest poniżej poziomu mojej moralnej tolerancji. Powinni pobic cygana, a nie kurwa matke z dzieckiem, jebani debile. A cygana takiego, który coś robi, kombinuje czy coś

Chyba cię koleś pojebało.
Powinni wyciąć tą całą rasę w pień, a pozostałość spalić do suchej ziemi. To jest jak pierdolony pasożyt żerujący na Polskim jelicie kurwa twoja mać

Nie ważne czy niemowle, dziecko czy kurwa kobieta. Cygan to cygan. Jak podrośnie to będzie patrzył tymi fałszywymi, pełnymi nienawiści ślepiami i dopytywał się dlaczego jest taki brudny wśród Polaków.
Zgłoś
Belzedup666 2012-07-07, 21:43
Jedna strona to to że powinni lać tych pasibrzuchów którym nawet kraść się nie chce tylko cyganki wysyłają.
Druga że te spasione świnie (mowa o cygankach) kurwa są wyszczekane w chuj.
Ostatnio taka tłusta świnia twierdząc że jest w ciąży ryje się jako pierwsza do kolejki.
To ścierwo powinno być sterylizowane aby powstrzymać falę gówna napływającego na europę.
Zgłoś
prukla 2012-07-07, 21:43
Przydaloby sie co niektorych wyslac 70 lat wstecz do obozu w Oswiecimiu zeby mogli sie przekonac na wlasnej skorze do czego prowadzi skrajny nacjonalizm, rasizm i uprzedzenie. Zycze wszystkim zwolennikom podobnych akcji by wasze corki, zony i matki spotkal podobny los. Buziaczki :*
Zgłoś
Krzysztof_Jarzyna 2012-07-07, 22:31
@~angel
Co za różnica skoro wyrośnie to samo gówno a tak to zobaczy co go czeka:)
Zgłoś
Ramboduch777 2012-07-08, 0:19
kit z tym że matke pobił mogli dziecka nie bić
Zgłoś
nonpussumus 2012-07-08, 10:54
Brawo dla Białych Braci!14
Zgłoś
SzczypMojeSuty 2012-07-08, 11:09
To ja już nic kurwa nie rozumiem Pod filmikiem gdy cyganie kradną odzywają sie wszyscy jednym głosem: zabić! wypierdolić z kraju! wyruchać i zostawić! Natomiast gdy na filmiku tępione jest cygaństwo odzywają się że to przesada. Ustosunkujcie się jakoś do tego.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem