📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I to mi sie podoba. Z gowniarza wyrosnie wieksze gowno niz jego matka. Niech sie uczy. No ale fajniejsze dla co poniektorych byla "Oda do radosci". Sadol juz od wielu miesiecy sie stacza niestety.
@zielonyyoo
Sadysta ze mnie. Taka kurewsta natura.
@zielonyyoo
Sadysta ze mnie. Taka kurewsta natura.
Widzę że znaleźli się obrońcy praw zwierząt na forum . Cygan dostał po ryju , kurcze a ja tak strasznie mam to w dupie ;(
Kurwa, cyganów Wam szkoda?
Powiedzcie jeszcze, że to nie ich wina, że się tacy urodzili
Powiedzcie jeszcze, że to nie ich wina, że się tacy urodzili
Cyganów nie cierpię ale bardziej od cyganów nienawidzę jebanych nazistów !
white power rosyja,.przeciez to pół mongoła pół worka z węglem kurwa.
Nie lubię jebanych skinheadów, nie lubię nazistów, nie lubię cyganów, nie lubię większości żydów, nie lubię arabów, nie lubię masy polaków, rusków, francuzów (bo są pedalscy), masy internautów, nie lubię kwejkowiczów... kurwa ale ze mnie zajebisty hejter.
Ale szczerze mówiąc bicie kobiet i dzieci jest poniżej poziomu mojej moralnej tolerancji. Powinni pobic cygana, a nie kurwa matke z dzieckiem, jebani debile. A cygana takiego, który coś robi, kombinuje czy coś
Ale szczerze mówiąc bicie kobiet i dzieci jest poniżej poziomu mojej moralnej tolerancji. Powinni pobic cygana, a nie kurwa matke z dzieckiem, jebani debile. A cygana takiego, który coś robi, kombinuje czy coś
Cytat:
Może i inicjatywa dobra ale nie musieli tego robić na oczach dzieciaka.
Masz rację, powinien bachorowi najpierw wyłupić oczy.
Bard_Zerald napisał/a:
Chyba cię koleś pojebało.
Powinni wyciąć tą całą rasę w pień, a pozostałość spalić do suchej ziemi. To jest jak pierdolony pasożyt żerujący na Polskim jelicie kurwa twoja mać
Nie ważne czy niemowle, dziecko czy kurwa kobieta. Cygan to cygan. Jak podrośnie to będzie patrzył tymi fałszywymi, pełnymi nienawiści ślepiami i dopytywał się dlaczego jest taki brudny wśród Polaków.
Jedna strona to to że powinni lać tych pasibrzuchów którym nawet kraść się nie chce tylko cyganki wysyłają.
Druga że te spasione świnie (mowa o cygankach) kurwa są wyszczekane w chuj.
Ostatnio taka tłusta świnia twierdząc że jest w ciąży ryje się jako pierwsza do kolejki.
To ścierwo powinno być sterylizowane aby powstrzymać falę gówna napływającego na europę.
Druga że te spasione świnie (mowa o cygankach) kurwa są wyszczekane w chuj.
Ostatnio taka tłusta świnia twierdząc że jest w ciąży ryje się jako pierwsza do kolejki.
To ścierwo powinno być sterylizowane aby powstrzymać falę gówna napływającego na europę.
Przydaloby sie co niektorych wyslac 70 lat wstecz do obozu w Oswiecimiu zeby mogli sie przekonac na wlasnej skorze do czego prowadzi skrajny nacjonalizm, rasizm i uprzedzenie. Zycze wszystkim zwolennikom podobnych akcji by wasze corki, zony i matki spotkal podobny los. Buziaczki :*
@~angel
Co za różnica skoro wyrośnie to samo gówno a tak to zobaczy co go czeka:)
Co za różnica skoro wyrośnie to samo gówno a tak to zobaczy co go czeka:)
kit z tym że matke pobił mogli dziecka nie bić
Brawo dla Białych Braci!14
To ja już nic kurwa nie rozumiem Pod filmikiem gdy cyganie kradną odzywają sie wszyscy jednym głosem: zabić! wypierdolić z kraju! wyruchać i zostawić! Natomiast gdy na filmiku tępione jest cygaństwo odzywają się że to przesada. Ustosunkujcie się jakoś do tego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów