📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Może i inicjatywa dobra ale nie musieli tego robić na oczach dzieciaka.
Powinni zacząć od tych którzy zmuszają kobiety i dzieci do żebrania i złodziejstwa.
Powinni zacząć od tych którzy zmuszają kobiety i dzieci do żebrania i złodziejstwa.
Dzieciak nie jest niczemu winien, tak go wychowują i dopiero za jakiś czas bedzie wstanie pojąć, że jest kim jest . Są pewne granice których się nie przekracza bez względu na poglądy, jak ktoś tego nie jest w stanie pojąć to jest kimś gorszym niż cyganie.
Ale napierdalać matkę na oczach dziecka to przegięcie pały .
Dzieciak nie jest niczemu winien, tak go wychowują i dopiero za jakiś czas bedzie wstanie pojąć, że jest kim jest . Są pewne granice których się nie przekracza bez względu na poglądy, jak ktoś tego nie jest w stanie pojąć to jest kimś gorszym niż cyganie.
A skąd wiecie, że to jest jej matka ? Ci cyganie to codziennie z innym dzieckiem kasę wyciągają i kradną.
Szczerze to mogli naj*bac tym którzy ich do tego zmuszają, ale biją cyganów to sie liczy ;d tepic zlodziejstwo i brudactwo !
Można więcej?
Dzieciak siedzi, nie wie co się dzieje a jakiś brudas kopie jego matkę. W tym momencie nie ważne czy ta matka jest cyganką, żydówką czy indianką, to on powinien dostać kopa w ryj tym glanem
Browar za "ścisz głos". Reszty nie widziałem bo nie lubię cyganów - nie rasizm a zwykły uraz. Jakimś cudem z 500set których spotkałem każdy był jebaną mendą. Jestem pewien że to był przypadek więc chill out brothers.
Edit: Ale tak jak kolega Macleod napisał - uważam że jeśli robimy im takie rzeczy (obejrzałem jednak heh i nie było złe) jak ten typ na tym filmiku, to jesteśmy od nich nawet gorsi. Nie to żeby oni byli zli - po prostu tych 500set na których trafiłem tacy byli.
Edit: Ale tak jak kolega Macleod napisał - uważam że jeśli robimy im takie rzeczy (obejrzałem jednak heh i nie było złe) jak ten typ na tym filmiku, to jesteśmy od nich nawet gorsi. Nie to żeby oni byli zli - po prostu tych 500set na których trafiłem tacy byli.
@zajetynick co to za różnica czy to matka tego dziecka czy nie? Uważasz, że to za normalne jeśli nie byli spokrewnieni?
jak taki kozak to mógł twarz pokazać, tępy chuj jak można kopać kobietę
angel napisał/a:
Może i inicjatywa dobra ale nie musieli tego robić na oczach dzieciaka.
Cześć angel.
Pierdolisz pan kocopoły, mały brudasek też powinien wychapać buta na ryj, może w przyszłości nie będzie kradło, żebrało itp.
PS.Inicjatywa zacna.
Edit: Zapomniałem dopisać. Jak nie dasz ostrzeżenia kilka tematów wyżej[dokładnie 5] albo inny moderator to domagam się cofnięcia moich ostrzeżeń [wczorajszych] bo to co napisałem [chodzi mi o temat nie posta] to prawda, a usuwanie tego i wytykanie mi błahostek typu "źle o tagowane" to są już kpiny bo co trzeci temat nadaje się na śmietnik z chujowymi tagami [i jeszcze te dopiski "jak było to usunąć"] no kurwa proszę was trzymajcie mnie bo coś zaraz rozjebie, a pan moderator usuwa mi temat bo co? bo kurwa prawda kole w oczy, z sadola została zrobiona gimbusiarnia i to mnie boli bardzo[tak jestem trzeźwy].
Jeżeli kogoś uraziłem wczoraj swoimi wypowiedziami np. Ciebie @angel, mam to głęboko w dupie
Do autora tematu:
Zajebista wstawka oby więcej takich !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów