18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 37 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:22
🔥 Warszawskie skakanie - teraz popularne
Cyganie w Rosji
malvo • 2012-07-06, 23:53
Podczas podróży !!! p.s. Ścisz Vol !!!

Nie mój filmik , nic nie progaguje
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
~Angel 2012-07-06, 23:57 72
Może i inicjatywa dobra ale nie musieli tego robić na oczach dzieciaka.
Powinni zacząć od tych którzy zmuszają kobiety i dzieci do żebrania i złodziejstwa.

Zgłoś
macleod 2012-07-07, 0:06 54
Cyganie to cyganie i to osobny rozdział.
Ale napierdalać matkę na oczach dziecka to przegięcie pały .
Dzieciak nie jest niczemu winien, tak go wychowują i dopiero za jakiś czas bedzie wstanie pojąć, że jest kim jest . Są pewne granice których się nie przekracza bez względu na poglądy, jak ktoś tego nie jest w stanie pojąć to jest kimś gorszym niż cyganie.
Zgłoś
Orsi 2012-07-07, 0:24 30
Przynajmniej mają jakiś plan odnośnie tych brudasów
Zgłoś
zajetynick 2012-07-07, 1:06 24
A skąd wiecie, że to jest jej matka ? Ci cyganie to codziennie z innym dzieckiem kasę wyciągają i kradną.
Zgłoś
M................8 2012-07-07, 1:21
Szczerze to mogli naj*bac tym którzy ich do tego zmuszają, ale biją cyganów to sie liczy ;d tepic zlodziejstwo i brudactwo !
Zgłoś
AKEVITT 2012-07-07, 1:25 3
@macleod Bo kurestwo trzeba tępić w zalążku
Zgłoś
Chupacabra 2012-07-07, 1:26
Można więcej?
Zgłoś
brt1529 2012-07-07, 1:27 13
Dzieciak siedzi, nie wie co się dzieje a jakiś brudas kopie jego matkę. W tym momencie nie ważne czy ta matka jest cyganką, żydówką czy indianką, to on powinien dostać kopa w ryj tym glanem
Zgłoś
tysonic 2012-07-07, 1:32 1
Browar za "ścisz głos". Reszty nie widziałem bo nie lubię cyganów - nie rasizm a zwykły uraz. Jakimś cudem z 500set których spotkałem każdy był jebaną mendą. Jestem pewien że to był przypadek więc chill out brothers.

Edit: Ale tak jak kolega Macleod napisał - uważam że jeśli robimy im takie rzeczy (obejrzałem jednak heh i nie było złe) jak ten typ na tym filmiku, to jesteśmy od nich nawet gorsi. Nie to żeby oni byli zli - po prostu tych 500set na których trafiłem tacy byli.
Zgłoś
CockSparrer 2012-07-07, 3:43
@zajetynick co to za różnica czy to matka tego dziecka czy nie? Uważasz, że to za normalne jeśli nie byli spokrewnieni?
Zgłoś
www_miromiko_pl 2012-07-07, 5:36 1
jak taki kozak to mógł twarz pokazać, tępy chuj jak można kopać kobietę
Zgłoś
Mar0 2012-07-07, 7:44 12
angel napisał/a:

Może i inicjatywa dobra ale nie musieli tego robić na oczach dzieciaka.
Powinni zacząć od tych którzy zmuszają kobiety i dzieci do żebrania i złodziejstwa.

Cześć angel.
Pierdolisz pan kocopoły, mały brudasek też powinien wychapać buta na ryj, może w przyszłości nie będzie kradło, żebrało itp.
PS.Inicjatywa zacna.

Edit: Zapomniałem dopisać. Jak nie dasz ostrzeżenia kilka tematów wyżej[dokładnie 5] albo inny moderator to domagam się cofnięcia moich ostrzeżeń [wczorajszych] bo to co napisałem [chodzi mi o temat nie posta] to prawda, a usuwanie tego i wytykanie mi błahostek typu "źle o tagowane" to są już kpiny bo co trzeci temat nadaje się na śmietnik z chujowymi tagami [i jeszcze te dopiski "jak było to usunąć"] no kurwa proszę was trzymajcie mnie bo coś zaraz rozjebie, a pan moderator usuwa mi temat bo co? bo kurwa prawda kole w oczy, z sadola została zrobiona gimbusiarnia i to mnie boli bardzo[tak jestem trzeźwy].
Jeżeli kogoś uraziłem wczoraj swoimi wypowiedziami np. Ciebie @angel, mam to głęboko w dupie

Do autora tematu:
Zajebista wstawka oby więcej takich !
Zgłoś
pakicito 2012-07-07, 8:06 2
zamiast żebrać w UE, to wybrali Rosję, brawo kurwa za pomysł
Zgłoś
gin 2012-07-07, 8:42 5
U nas rozsiądą się na targu, pod blokiem, obok kościoła (niedługo na głowie mi będą siedzieli) i rękę wystawiają po cudze pieniądze. Wielce pokrzywdzeni kurwa! Nigdy nie widziałem normalnie pracującego cygana. Zawsze tylko daj, daj, daj.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem