Cóż...Już nie możemy czuć się bezpiecznie nawet na swoim podwórku?
Cóż...Już nie możemy czuć się bezpiecznie nawet na swoim podwórku?
Tym razem mam nadzieję, że znajomi cyganki słusznie skopią mu za to tyłek.
kenzol, I jeszcze bezczelnie przekonany że ma do tego prawo. Chciał błysnąć w internetach a teraz się chowa po sklepach, błazenada.
Co to do chuja jest?! Jakaś liga obrony pasożytów?!
Obiektywne spojrzenie na sytuację. Nie lubię brudasów, pełno tego się szwenda po moim mieście, ale to swoją drogą. Tutaj natomiast jest całkiem inna sytuacja i trzeba przyznać, że nagrywający się zbłaźnił i szukał taniej sensacji. Też bym mu jebnął za to, że stoi przy mnie z kamerą i bezczelnie mnie nagrywa, dodatkowo bezczelnie się tłumacząc, że ma do tego prawo.
@Pleso93
Obiektywne spojrzenie na sytuację. Nie lubię brudasów, pełno tego się szwenda po moim mieście, ale to swoją drogą. Tutaj natomiast jest całkiem inna sytuacja i trzeba przyznać, że nagrywający się zbłaźnił i szukał taniej sensacji. Też bym mu jebnął za to, że stoi przy mnie z kamerą i bezczelnie mnie nagrywa, dodatkowo bezczelnie się tłumacząc, że ma do tego prawo.
Też tego nie rozumiem, powinien od razu jej psiknąć gazem bez ostrzeżenia, miałby więcej czasu na szukanie następnego celu.
Że co, kurwa? Albo pisz jak człowiek albo licz gwiazdki... a najlepiej idź wpizdu.[/quote ] Cygańskie jebane ścierwo! Przyjechały brudasy do polski i kurwa myślą że mogą wszystko. Niech spierdalają z kąd przybyli a nie k**a burdel w naszym kraju robią! Pasuje? To teraz spierdalaj fapać!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów