📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Dla tej w szlafroku mam wolną piwnice. Moze nie bedzie rasowo poprawnie, ale za to bedzie kupa zabawy.
daj linka do jewtubua bo nie chce znaleźć mino takiej ilości tagów ...
?? UP@ do admina !! co to kurwa jest !! ?? 12 piw na sadolu !!
na głównej ?? pojebało wam sie już całkiem ??
Cytat:
?? UP@ do admina !! co to kurwa jest !! ?? 12 piw na sadolu !!
chyba ci się coś pojebało
pracowałem ze Słowakiem - cyganie to u nich prawdziwa plaga, z resztą w Polsce też to się rozplewiło. Plagi powinno się zwalczać a nie hodować! Niech wypierdalają skąd przyszli nieroby i złodzieje pierdoleni!
jak by się myli to by ich od brudasów nie wyzywali;)
Polecam obejrzenie całego dokumentu, autor wjeżdża do najbardziej patologicznych cygańskich osad. Te które są widoczne podczas przejazdu przez Słowację, to przy nich jak odpicowane wioski przeznaczone dla turystów w Korei Płn
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów