📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet sporo jeszcze ich tam mieszka
Standardowo skromnie lecz nasrane. A nie czekaj kurwa gorzej...
jeszcze do niedawna każdy mieszkaniec 10cio piętrowca miał to samo
Dzięki, myślałem o tapetach, już nie będę o nich myślał.
Niekoniecznie cygańska... Kiedyś robiłem remont w mieszkaniu w bloku, w którym mieszkała starsza babinka z dwoma kotami i psem... Po otworzeniu drzwi po raz pierwszy czas jakby się..zatrzymał. Taki smród, że aż przesiąknęły nim ściany. Za tapetami dokładnie do samo co tutaj, a pod kasetonami pod sufitem jeszcze gorzej. Samo sprzątanie tego mieszkania to były 3 dni roboty dwóch osób.
to halmana chata
jak to wyglada? schludnie choc nasrane
avic napisał/a:
Niekoniecznie cygańska... Kiedyś robiłem remont w mieszkaniu w bloku, w którym mieszkała starsza babinka z dwoma kotami i psem... Po otworzeniu drzwi po raz pierwszy czas jakby się..zatrzymał. Taki smród, że aż przesiąknęły nim ściany. Za tapetami dokładnie do samo co tutaj, a pod kasetonami pod sufitem jeszcze gorzej. Samo sprzątanie tego mieszkania to były 3 dni roboty dwóch osób.
Przypomniały się stare czasy. Do dziś pamiętam gdy graliśmy w papier nożyce kamień , kto ma sprzątać łazienkę.
Dywany obsrane i obszczane.
Właściciel to samotna kobieta z 6 kotami i psem
Tapeta w ładne zdjecia filiżanki kawy, żeby przyjemniej pić sobie ją na noc do papieroska.
Tętni życiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów