A co to jest madka ja się pytam????
Czyżby pierwsza spuścizna Dżesiki i Brajana to pisała??
Ja pierdolę, dramat
Już śpiesze z wytłumaczeniem.
Wyrazenie cygańska madka było by oksymoronem lub conajmniej sporym nadużyciem więc autor tematu zastosował taki myk że zamiast matka napisał madka.
Ludzie ogarnięci wiedzą o co chodzi a cygany lub osoby mało bystre jak ty mogą tego nie zrozumieć
Wyrazenie cygańska madka było by oksymoronem lub conajmniej sporym nadużyciem więc autor tematu zastosował taki myk że zamiast matka napisał madka.
Ludzie ogarnięci wiedzą o co chodzi a cygany lub osoby mało bystre jak ty mogą tego nie zrozumieć
To właśnie przez takie indywidua jak Ty i autor tematu rośnie nam pokolenie idiotów i analfabetów, a nasz jakże piękny i bogaty język jest niszczony. Kolejne rzesze nieświadomych błędów matołków potem to czytają i powielają je w przekonaniu, że dana forma jest poprawna, skoro "w Internetach tak piszą". Widać później przykłady chociażby w memach, których jest mnóstwo, a w prawie każdym błędów tyle, że w oczy kłuje.
Piszesz, że ludzie ogarnięci wiedzą o co chodzi - tak, wiedzą, tylko po co mają się domyślać o co chodziło autorowi.
To właśnie przez takie indywidua jak Ty i autor tematu rośnie nam pokolenie idiotów i analfabetów, a nasz jakże piękny i bogaty język jest niszczony. Kolejne rzesze nieświadomych błędów matołków potem to czytają i powielają je w przekonaniu, że dana forma jest poprawna, skoro "w Internetach tak piszą". Widać później przykłady chociażby w memach, których jest mnóstwo, a w prawie każdym błędów tyle, że w oczy kłuje.
Piszesz, że ludzie ogarnięci wiedzą o co chodzi - tak, wiedzą, tylko po co mają się domyślać o co chodziło autorowi.
Tu niestety się musze zgodzić.
Jesteś pewien, że chodziło ci o oksymoron, a nie pleonazm?
Oszkurwa jebana.
Bahor robi za bejsbola.
Idę się napić, bo nie ogarniam tego świata.
Jak ty chcesz świat ogarnąć jak ty nawet ortografii nie ogarniasz
Jak ty chcesz świat ogarnąć jak ty nawet ortografii nie ogarniasz
A Ty nie ogarniasz, że napisałem tak specjalnie, to nie wypracowanie z polskiego, tylko sadistic.
Tak samo HUJ piszę SPECJALNIE przez H, a nie CH.
I jeszcze nikt się nie przypierdolił...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów