📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Dzieciakowi wszystko jedno. I tak śpi naćpany, bo mu działkę dali żeby na ulicy mordy nie darł i nie przeszkadzał w żebraniu.
Co tu się od Pol-pociło, dzieckiem tak napierdalać?
Swoja droga te dzieci i tak sa jak roślinki. Służą do żebrania a by upilnować takiego 2-3 latka to trzeba mieć troche kondycji. Wiec szprycują je alkiem lub lekami i żebrza na ulicy. Bachor 8 godzin napierdolony leży grzecznie na kolankach, mamusia zbiera diengi, oddaje swojemu panu a ten wieczorem chleje i rucha dziwki. taka to nacja!
Swoja droga te dzieci i tak sa jak roślinki. Służą do żebrania a by upilnować takiego 2-3 latka to trzeba mieć troche kondycji. Wiec szprycują je alkiem lub lekami i żebrza na ulicy. Bachor 8 godzin napierdolony leży grzecznie na kolankach, mamusia zbiera diengi, oddaje swojemu panu a ten wieczorem chleje i rucha dziwki. taka to nacja!
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Naszprycują za dzieciaka, żeby na nim biznes robić, to potem wyrośnie niedojebany i jeszcze rentę dostanie.
Up, up, up.
I to jest dowód pośredni, że to dziecko oraz te "naćpane",
nie są biologicznymi dziećmi tych cyganek, ale najprawdopodobniej zostały porwane.
Ale ponieważ takie praktyki są "dziedzictwem kulturowym cyganów", tzw. władze nie widzą problemu.
Nawet wezwani policjanci do "naćpanych dzieci" żebraczek, odmawiają interwencji bo coś tam, coś tam.
I to jest dowód pośredni, że to dziecko oraz te "naćpane",
nie są biologicznymi dziećmi tych cyganek, ale najprawdopodobniej zostały porwane.
Ale ponieważ takie praktyki są "dziedzictwem kulturowym cyganów", tzw. władze nie widzą problemu.
Nawet wezwani policjanci do "naćpanych dzieci" żebraczek, odmawiają interwencji bo coś tam, coś tam.
Nawet niezła bomba termobaryczna, niemyty przez rok dzieciak
proszę o usunięcie filmu zanim TVN się dowie, bo bo temat jest niewygodny dla programu UWAGA
A co to jest madka ja się pytam????
Czyżby pierwsza spuścizna Dżesiki i Brajana to pisała??
Ja pierdolę, dramat
Czyżby pierwsza spuścizna Dżesiki i Brajana to pisała??
Ja pierdolę, dramat
On dostała tego dzieciaka jak broń od psiapsiółki
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów